WarezTurkey » Portable » AbiWord 2.8.3 Multilingual Portable

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

AbiWord 2.8.3 Multilingual Portable

Ekleyen: Evan - Tarih: 7-04-2010, 11:43

0
AbiWord 2.8.3 Multilingual Portable

İsterseniz kurup bilgisayarınızda kullanabilceğiniz isterseniz usb veya flash belleğinize atıp cebinizde taşıyabileceğiniz AbiWord programı ".doc" uzantılı ofis belgelerinize dilediğiniz yerden ulaşmanıza ve düzenlemeler yapabilmenize imkan sağlayan ücretsiz bir araç. Microsoft Word benzeri bir kelime işlem programı olan AbiWord tamamen ücretsiz olmasının yanında açık kaynak olarak geliştirilmesiyle de dikkat çekiyor.

Türkçe dil desteğine sahip olan AbiWord programı çok titiz olarak geliştirilmeye devam ederken tüm platformlara uyum sağlayarak Windows, Linux ve Mac OS X işletim sistemleri altında çalışabilme özelliğine sahip. AbiWord programı her geçen gün daha da popülerleşmeye devam ederken basit bir kullanıma sahip, sade arayüzlü ve hatasız bir Word programı arayanlar için çok güçlü bir alternatif.

Programı Türkçe kullanmak istiyorsanız Türkçe dil dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kategori: Portable

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)