WarezTurkey » Program indir » Paragon Hard Disk Manager 12 Server v 10.1.19.16240 Retail

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Paragon Hard Disk Manager 12 Server v 10.1.19.16240 Retail

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 8-12-2012, 06:45

1
Paragon Hard Disk Manager 12 Server v 10.1.19.16240 Retail

Paragon Hard Disk Manager 12 Server v 10.1.19.16240 Retail



Paragon Hard Disk Manager sabit disklerin yedegini alarak, tüm sürücülerin bölme islemini sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadir. Bununla yetinmeyen yazilim, sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalismasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan ve tamamen isletim sisteminden izole ederek yapmaktadir.

Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er ya da geç karsilasir. Kullanicilar çogu zaman bilgisayarlarini yeniden kurmak zorunda kaldiklarinda, isletim sistemi dahil tüm veri ve yazilimlarini tek tek kurmaktadirlar. Bazi sirketler bu is için yazilim gelistirseler de çogu zaman tam ve verimli sonuca ulasmak mümkün olmamaktadir. Yedekleme yazilimlarinda veriler, kurulumda bulunan sistem yazilimlari, sonradan kurulan yazilimlar ve diger yardimci yazilimlarda kayiplar meydana gelmekte, bu ise kullanici için bu yazilimlari tekrar kurma anlamina gelmektedir. Sonuçta böyle yazilimlar sadece bilgisayari kurarken kurulumda harcanan zamani kisaltmaktan baska kullaniciya bir sey saglamamaktadir.

Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanici sabit diski bölme zorunlulugu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazilimlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyaci duyar ve bunu % 100 kayipsiz yapacak bir yazilima ihtiyaci varsa?

Yazilim, disk kaynaklarini optimum bir sekilde tahsis etmekte, bilgisayarinizda isletim sistemlerini etkili bir sekilde yönetmektedir. Bölme isleminde kullaniciya yol gösteren sihirbazlar kolaylik saglamakta, güvenilir bir sekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit disk yönetimi seklinde bölmektedir. Yazilim sabit disk büyüklügünü optimize ederek daha iyi ve verimli bir sabit disk kullanilmasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan yapmaktadir. Bootable cd ile bozulmus isletim sistemini tamir edebilmektedir.

ÖZELLIKLER:
Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir.
Hacim gezgini araci, herhangi bir dosya degismesini, kopya dosyalari ve klasörleri, gizli ve adsiz bölmeleri inceleyebilmektedir.
Yazilim, yeni-yeniden sekillendirme teknolojiyle, NTFS isletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkani saglamaktadir.
Özgün akilli bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytini bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir.
Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu degistirmeden sabit disklere biçim vermektedir.
Yazilim, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd'den bilgisayari kurmak zorunda birakmamaktadir.
Bölme yönetmeni, windows algoritmalari ile uyumlu olan kendi algoritmalarini kullanmaktadir.
Yazilim, isletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayri ayri çalisabilir.
Çabuk kopya modu, varsayilan olarak kullanilmaktadir. Bu mod yaziliminda, kopya edilecek sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadir.
Kötü kopya modu, kullanilmamis olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir. Bu mod, kullaniciya bölme-bounded yazilimla, bölme/sabit diskleri kopya etmek için yararlidir. Yazilimlari kopya edebilmekte veya herhangi bir dosya sisteminin bölünmesini saglayabilmektedir.
Fonksiyonu yeniden sekillendirmeye müsaittir. Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklügünü degistirebilirsiniz.
Sabit disk bölme büyüklüklerinin degisimi, hedef sabit disk büyüklügüne göre mümkündür.
Sabit diskte olusan kötü alanlari izole edebilme veya onarabilme yetenegine sahiptir. Ancak bu onarma % 100 anlamda olmamaktadir. Kötü alanlari izole ederek sabit diskin verimli ve yüksek kapasite ile kullanilmasina olanak saglamaktadir.

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: sürüm yenilenmiştir

İndirme Linkleri


Paragon Hard Disk Manager 12 Server v 10.1.19.16240 Retail
Paragon Hard Disk Manager 12 Server v10.1.19.16240
turbobit | letitbit | uploaded | freakshare



Paragon Boot Media Builder for Hard Disk Manager 12 Server
turbobit | letitbit | uploaded | freakshare


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > İşletim Sistemleri

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 2 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
7 Şubat 2013 17:27

clark_oliver

  • Üye Grubu: Üye
 
dostum paylaşım için teşekkürler , aradığım tam şeyi bu sitede buluyorum süper iş yapıyorsunuz tebrikler ...
Saygılar ...

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)