WarezTurkey » Grafik Dizayn » Retro Fashion Package - Project for After Effects (Videohive)

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Retro Fashion Package - Project for After Effects (Videohive)

Ekleyen: neo32 - Tarih: 25-03-2015, 11:01

0
Retro Fashion Package - Project for After Effects (Videohive)

Retro Fashion Package - Project for After Effects (Videohive)
After Effects Version CS4 - CC 2014 | 1920x1080 | 9 September 13 | Video tutorial | No plugins | 219 Mb

After Effects programında hazırladığınız projelerinizde kullanabileceğiniz, eğitim videosu içinde olan after effects projects dosyası.



After Effect Projects dosyaları ne işime yarar ?
After Effects herkesin de bildiği gibi Adobe firması tarafından geliştirilmiş bir compositing & vector video yazılımıdır. Bir başka değişle After Effects bir video edit yazılımı değil, aksine video edit yazılımlarının yetemediği noktalarda ve fazlasının gerektiği anlarda bize yardımcı olan harici bir uygulamadır.
Her şeyden önce compositing ve vector video mantıklarından bahsetmemiz gerekiyor. Compositing en kaba haliyle en az iki farklı görsel birbirine adapte etmek ve tek bir video . Yani 3D bir arka plana gerçek insanları yerleştirmek bir compositing işlemidir. Bu işlemi özellikle verdiğimiz örnekteki gibi yapan çok daha başarılı ve hatta bu konuya dedicate olmuş yazılımlar olsa da After Effects'in nimetleri ve esnekleği onu uzun sürelerdir gündemde tutmayı başarmıştır.
Çünkü compositing dediğimiz sırada tek kastettiğimiz unsur 3D ve gerçek görüntüler arasındaki ilişki değildir. İki gerçek görüntü, gerçek görüntü ve vektör video gibi bir çok farklı kombinasyonda After Effects oldukça işe yaramaktadır.

Sitemizde paylaştığımız logo ve background (tabiiki bazıları) vektör dosyalarıdır. After effects işte tam bu noktada vektör dosyalarını hareketli görüntülerde ya da 3D bir arkaplanda kullanmanızı sağlar.

After Effects Projects dosyaları ise daha önceden hazırlanmış sadece kullanacağınız imajları ve text ya da logoyu bu şablon üzerinde mevcut alanlara yerleştirerek projenizi daha hızlı ve görsel efektlerle dolu bir kompozisyon olarak oluşturmanızı sağlar. After Effects projects dosyaları bir plugin değildir..
Örnek vermek gerekirse birbirinden farklı wordpress temaları gibi düşünebilirsiniz.

After Effects projects dosyaları ışık, kayan yazılar, backgroundlar, hazır traseler, geçişler ve bunun gibi birçok profesyonel oluşumu basit bir şekilde hazırlamanızı sağlar..
İndirme Linkleri


Kategori: Grafik Dizayn

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)