WarezTurkey » İpuçları » Yeni ekran kartınız oyunları hızlı çalıştırmıyor mu?

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Yeni ekran kartınız oyunları hızlı çalıştırmıyor mu?

Ekleyen: teoMan - Tarih: 11-02-2009, 07:23

1


Core 2 Duo bilgisayarınızdaki tümleşik ekran kartının yetersiz olduğunu düşündünüz ve 9600 GT model bir ekran kartı satın almaya karar verdiniz. Fakat kartı taktıktan sonra performansta beklediğinizi bulamadınız. Onca parayı ödedikten sonra böyle bir sorunla karşı karşıya kalmak sıkıcı olabilir.

Büyük ihtimalle kartın harici güç kablosunu bağlamayı unuttunuz. Tümleşik grafik kartlarının aksine ayrı ekran kartları, tam yükte dahi sorunsuz çalışabilmek için ekstra güce ihtiyaç duyuyor. Birçok üretici bu kablo takılmadığında ekran kartının sistemi açmamasına neden olacak ayarlar yapıyor. Yine güncel güç kaynakları da artık beraberinde bu kablolar ile gelmekte. Sonuç olarak ekran kartınızın ihtiyacı olan ekstra gücü sağladığınızda artık oyunlarda sorunsuz bir hâkimiyet sürebilirsiniz.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/ipucu/Yeni-ekran-karti-oyunlari-hizli-calistirmiyor_279.html

Etiketler: ekran karti, oyun

Kategori: İpuçları

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
5 Şubat 2015 01:27

eser2010

  • Üye Grubu: Üye
 
Gtx 460 ekran kartım var harici 2 güç kablosuyla beslenmekte ancak genede istedigim performans saglanmıyor Aksine eski ekran akrtımda oyunu daha kaliteli oynarken şimdi aşırı kötü şekile girdi. Bunun sebebini bulamadım eger bilginiz var ise yardımlarınızı bekliyorum.
SAYGILARIMLA

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)