WarezTurkey » Program indir » NewTek LightWave 3D v2020.0.3 (Win/Mac)

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

NewTek LightWave 3D v2020.0.3 (Win/Mac)

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 10-06-2021, 11:35

0
NewTek LightWave 3D v2020.0.3 (Win/Mac)

NewTek LightWave 3D v2020.0.3 Full indir


Lightwave 3D Newtek firması tarafından geliştirilen bir bilgisayar grafiği yazılımıdır. Üç boyutlu modeller oluşturmak ve bu modellerin render adı verilen işlem sonrası statik veya animasyon şeklindeki çıktılarını almak mümkündür. Lightwave 3D animasyon filmleri, çizgi filmler, görsel efektler (VFX), video oyunları ve mimari görselleştirme çalışmalarında kullanılabilir. Bu alanlarda kullanılan diğer başlıca yazılımlar Autodesk 3DS Max, Autodesk Maya, Autodesk Softimage, Maxon Cinema 4D ve Blender'dır.

Lightwave 3D gerçekçi görüntülerin yaratılabilmesi için radiosity ve caustics gibi kompleks ışık özelliklerini simüle edebilmektedir. Versiyon 10'dan itibaren render çıktısı almadan, real time olarak görüntüyü almayı sağlayan VPR (View Port Rendering) özelliği gelmiştir. Modeller poligon modelleme veya subdivision surfaces yöntemleri ile oluşturulabilir. Karakter animasyonlarında Forward Kinematics (FK) veya Inverse Kinematics (IK) olanakları sağlar. C programlama dilini bilen kullanıcılar Lscript programı ile Lightwave 3D'nin yeteneklerini artırabilirler.

Pyton dili desteği, Bullet Physics,düşük miktarda RAM kullanımı ile bir objeninin çok sayıda kopyasını sağlama (instancing), kuş veya balık sürüsü benzeri doğal grup hareketlerini simule etme (flocking), Zbrush ile full entegrasyon, Unity oyun yazılımı uyum gibi özellikler gelmiştir.

Lightwave 3D iki büyük ve bir de küçük olmak üzere üç programdan oluşan bir pakettir. Modeler programı üç veya iki boyutlu modeller oluşturulmasında ve bunların kaplama (texturing) işlemlerinde kullanılır. Layout programı ise modellerin animasyonu, ışıklandırması (lighting), efekt ve render işlemlerinde kullanılır. Kaplama işlemini Layout programında yapmak da mümkündür. Hub programı ise Modeler ve Layout arasında veri akışını ve senkronizasyonu sağlar.



Sistem Gereksinimleri
Sistem: 64 Bit Windows 7 / 8 / 10 / Mac OS Sierra 10.12
İşlemci: Intel Core 2 Duo ya da AMD Athlon II
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: 1280x800 çözünürlüğe sahip NVIDIA GeForce 8400 serisi ya da AMD Radeon X1600
Depolama: 3 GB

Dosya Boyutu : 321.22 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Lisans dosyası
Tarama sonuçları: Setup | Lisans dosyaları

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Window sunumu yeni sürüme güncellendi..

İndirme Linkleri


NewTek LightWave 3D v2020.0.3 (Win/Mac)

Windows için
UpLoaded | Turbobit | Uptobox

Mac OS için 2020.0.2
UpLoaded | Turbobit | Uptobox






Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)