WarezTurkey » Program indir » Mindjet MindManager 2021 21.1.231 Multilingual

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Mindjet MindManager 2021 21.1.231 Multilingual

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 13-10-2021, 20:09

0
Mindjet MindManager 2021 21.1.231 Multilingual

Mindjet MindManager 2021 Full indir


Mindjet MindManager, tüm işletmelere hitap eden iş verimliliğini arttımak için tasarlanmış yazılımdır. Proje hazırlama evresinde iletişim kopukluğu büyük zaman ve para kayıplarına neden olmaktadır. Mindjet MindManager ile iş dağılımı yapabilirsiniz. Kullanıcılar aralarında fikir ve belge paylaşımı yapabilirler. Proje planlamaları grafikler ile hazırlanabilmektedir. Projede görev alan personel fikir, görsel, görev, ek belge ve linkler ekleyerek projede çalışan herkesin aynı anda bilgilenmesini sağlarken projeyi de geliştirmiş oluyor. İş düzeni sağlanmakla birlikte, zaman kaybınında önüne geçilmiş olunuyor.

İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız, müşterileriniz, websiteleri, veri tabanları, iş planı ve belgeler biraraya getirilerek projeyle ilgili büyük resme bakabilen proje çalışanları sonuca daha kolay ve hızlı ulaşabiliyor. İsteyenler filtreleme yöntemleriyle bu büyük resimden istediklerini kolayca bulabiliyorlar. Tüm içeriğin paylaşılmasını ve güncellenmesini kısacası senkronizasyonunu sağlayan program böylece verimliliği artırarak uzayan iş saatleri ve kaybedilen zaman ve paradan hem çalışanları hem de işverenleri kurtarıyor.

İşbirliği sağlamak, verimliliği artırmak, proje çalışanları arasında iletişimi güçlendirmek için yararlanılabilecek eşsiz bir program olan Mindjet MindManager çalışma yaşamında organizasyonu sağlamak için iyi bir seçenek. Program Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve PDF ile hazırlanmış tüm dökümanlar arasında senronizasyonu sağlayarak her ortamda belgelerde değişiklik yapılmasına da izin veriyor.

Mindjet MindManager Tanıtım Videosu


Uyumlu İşletim Sistemleri
Windows 7 / Windows 8 ve Windows 10

Aktivasyon Yöntemi : Crack

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürümüne güncellendi

İndirme Linkleri


Mindjet MindManager 2021 21.1.231 Multilingual
- Güncel Sürüm Linkleri (Sadece 64 Bit) -
Turbobit - 256,41 Mb | Uploaded | Zippyshare



- Eski Sürüm Linkleri -
- 2020 Sürümü -

- 32 Bit Linkleri -
Turbobit - 239,01 Mb | Uploaded | Zippyshare


- 64 Bit Linkleri -
Turbobit - 238,57 Mb | Uploaded | Zippyshare


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)