WarezTurkey » Program indir » Internet Cyclone 2.27

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Internet Cyclone 2.27

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 26-05-2016, 13:55

0
Internet Cyclone 2.27

Internet Cyclone 2.27 Full


Windows 95, 98, ME, NT, 2003, XP, Vista, 7 ve 8 işletim sistemleri ile uyumlu, internet bağlantınızı optimize etme programıdır. İyi bir optimize ile mevcut hızınızı daha verimli kullanmak mümkündür. İnternet hızlandırma programı olan uygulama ile mevcut bağlantınızdan en iyi hızı alabilirsiniz. LAN, CABLE, DSL, DSL (PPPoE), T1 vb. teknolojileri desteklemektedir.

Sanılanan aksine mevcut internet bağlantı hızınızı arttırmaz. Örnek olarak 8 mbit internet bağlantınız varsa bunu programla arttırmak mümkün değildir. Ancak bu yada benzeri programlar ile bağlantınızı optimize ederek daha verimli kullanmak mümkündür. Sürekli olarak video izliyorsunuz diyelim program arkaplanda internet bağlantısı isteyen uygulamarın isteklerini minumama indirerek daha rahat video izlemenize olanak verir. Özet olarak yaptığı iş bu şekildedir.



Dosya Boyutu : 1 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Keygen

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Versiyon yenilenmiştir..

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)