WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Hayaletli Ev - Midnight Bayou 2009 Türkçe Dublaj MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Hayaletli Ev - Midnight Bayou 2009 Türkçe Dublaj MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 24-02-2014, 23:00

0
Hayaletli Ev - Midnight Bayou 2009 Türkçe Dublaj MP4

Hayaletli Ev - Midnight Bayou 2009 Türkçe Dublaj MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ




Film Adı: Hayaletli Ev
Orjinal Adı: Midnight Bayou
Yapım yılı: 2009
Tür: Dram \ Gizem \ Romantik
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: İMDB
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 376 MB Tek Link


Declan Fitzgerald, New Orleans'ın eteklerindeki, toz ve örümcek ağlarıyla kaplanmış tekin olmadığı söylenen köhne Manet Malikânesi'ne gördüğü anda tutulur adeta. Bu yıkık dökük evde onu çeken bir tuhaflık vardır. Genç adam yıllarca hayalini kurduktan sonra Manet Malikânesi'ni satın alır ve avukatlık yaptığı Boston'u terk ederek, evi kendi başına restore etmeye soyunur. Ancak binayı eski görkemli haline kavuşturabilmek için bir hayli zaman ve emek harcaması gerekecektir. Belki evin çekiciliği biraz da bundan kaynaklanmaktadır. Declan tek başına restorasyon çalışmalarına başladığında, insanların ev hakkında söylediklerinde bir gerçek payı olduğunu, evin gerçekten de ürperten bir şeyler barındırdığını düşünmeye başlar, çünkü geçmiş yüzyıla ait bazı hayaller görmeye, yabancısı olduğu bazı duygulara kapılmaya başlamıştır. Ayrıca evde çalışırken, içinde açıklanması imkânsız bir keder hissetmektedir.

Angelina Simone adındaki çekici komşusuyla arasındaki duygusal gelişme, Declan'ın zihnini bu huzursuzluk yaratan olaylardan bir süre uzaklaştırmaktadır. Manet Malikânesi'ndeki restorasyon çalışması yoğunlaştıkça aralarındaki aşk da güçlenmeye ve bir tutkuya dönüşmeye başlar. Bu esmer ve aşk dolu genç kızın da malikâneyle tuhaf bir bağlantısı vardır. Declan ile Angelina birlikte bir gelecek düşleyebilmek için, önce, geçmişten gelen, bataklık kadar derin ve karanlık bir sırrı çözmek zorunda kalacaklardır.

İndirme Linkleri


Hayaletli Ev - Midnight Bayou 2009 Türkçe Dublaj MP4

Letitbit Turbobit Ul.to

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)