WarezTurkey » Belgeseller » Doğanın Bebekleri BoxSet Türkçe Dublaj MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Doğanın Bebekleri BoxSet Türkçe Dublaj MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 23-01-2014, 21:20

0
Doğanın Bebekleri BoxSet Türkçe Dublaj MP4

Doğanın Bebekleri BoxSet Türkçe Dublaj MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA BELGESEL KEYFİ




Film Adı: Doğanın Bebekleri
Orjinal Adı: Doğanın Bebekleri
Yapım yılı: -
Tür: Belgesel
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: -
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 1 GB Tek Link


Dünyanın en karizmatik beş hayvanı hayatlarının en savunmasız ilk ayında... BBC yapımı 'Doğanın Bebekleri', beş hayvan ailesini takibe alıyor ve yavrularının yetişkinliğe geçiş serüvenine tanıklık ediyor.

Bölüm 1

Belgeselin ilk bölümünde üç küçük ayı yavrusunun hikayesi ekrana geliyor. Aylardan mayıs. Belgesel ekibi Minnesotada kara ayıların peşinde. Üç minik yavru yeni doğmuş. Sam, Sophie ve Sybill, anneleri Julietin korumasında ilk kez dünyalarıyla tanışıyor. Bundan sonra hayatları iki kurala bağlı olacak: Kendilerini korumak ve yiyecek bulmak için savaşmak. Orman tehlikelerle dolu; yırtıcılar, tabiat olayları ve insan... Sam, Sybill ve Sophie annelerini izlemeli ve hayatlarının en kritik aylarında hayatta vahşi tabiatın içinde hayatta kalmayı öğrenmeliler.



Bölüm 2

Mayıs, Masai Maradaki aslanlar için en zor zaman.Antiloplar yüzlerce kilometre öteye göçmüş durumda ve yiyecek giderek azalmakta. Beş aylık aslan yavrusu Moja bu acımasız çevrede hayatta kalmaya çalışıyor. Annesi Nyota, bekar bir anne, oğluna tek başına bakmak zorunda. Ana-oğul için, sürüden ayrı yaşamanın bedeli ağır.



Bölüm 3

Siri Lankanın Polonnaruwa tapınak harabeleri bir tepeli şebek grubunun, Tapınak Muhafızlarının meskenidir. Kuyruğunun ucundaki belirgin beyazlıkla dokuz haftalık minik bir maymun olan Gremlin, katı bir hiyerarşi sisteminin en alt katmanında doğmuş. Sefası ve cefasıyla ormandaki hayatını sürdürebilmek için bu tehlikelerle dolu çevrede kendine bir yol bulmayı öğrenmek zorunda. Derken, Gremlin için yeni bir tehdit beliriyor: Tapınak Muhafızları komşu grupla bir savaşa tutuşmaya hazırlanıyor. Burası minik bir maymun için fazlasıyla tehlikeli bir dünya.



Bölüm 4

Daha ilk anlarından itibaren filme alınan yeni doğmuş bir Afrika fili olan Maya, aslında Samburu Milli Parkına tam zamanında merhaba diyor. Zira bu, bir fil için Samburuda yılın en uygun zamanı. Yağan yağmurlar burada yaşayan tüm filler için yeterli miktarda yiyecek ve su olacağının habercisi; ayrıca bu yıl bebek sayısında bir patlama söz konusu.



Bölüm 5

Swift beş haftalık bir mirket yavrusu. Dünyanın en acımasız bölgelerinden birinde dünyaya geldi. Kalahari Çölünde. Kıtlık bölgeyi kasıp kavuruyor, yiyecek az ve Swiftin ailesi aç. Çaresizlik onları tehlikenin kucağına itiyor; işlek yollara çıkmaya ve rakip mirketlerin bölgesine girmeye zorluyor. İşin kötüsü, yiyecek bulmaya çalışanlar bir tek onlar değil; yırtıcılar dört bir yanda kol geziyor ve elbette menüde mirketler de var. Tehlike son derece ciddi boyutta. Yılın bu en zorlu zamanında doğan mirket yavrularının yalnızca yarısı iki ayını doldurabiliyor. Swift bunlardan biri olacaksa sağlam bir duruş sergilemesi ve elbette talihin de onun yanında olması gerekecek.

İndirme Linkleri


Doğanın Bebekleri BoxSet Türkçe Dublaj MP4

Letitbit Turbobit Ul.to

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Belgeseller

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)