WarezTurkey » Program indir » Adobe Premiere Pro CS6 Full Multilingual Tek Link indir

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Adobe Premiere Pro CS6 Full Multilingual Tek Link indir

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 24-11-2012, 07:07

3
Adobe Premiere Pro CS6 Full Multilingual Tek Link indir

Adobe Premiere Pro CS6 Full Multilingual Tek Link indir | 1.13 Gb


Adobe® Premiere® Pro CS6 yazılımı, şık ve yepyeni bir kullanıcı arabirimi ve çekimleri sabitleme için Çarpıtma Sabitleyici, dinamik zaman çizelgesi kesme, genişletilmiş çok kameralı düzenleme, ayarlama katmanları gibi yepyeni ve muhteşem yaratıcı özellikleri üstün performansla bir arada sunuyor. Video profesyonelleri için sunulan gelişmiş araç setine geçiş yapmaya hazır mısınız?

Yeni Özellikler
En son mobil, DSLR, HD ve RAW formatlarıyla yerel olarak çalışın, efektleri gerçek zamanlı düzenleyin, kesin ve ayarlayın, sarsıntılı çekimleri sabitleyin, şık ve yepyeni kullanıcı arabiriminden ve genişletilmiş çok kamera desteğinden yararlanın. 50'yi aşkın geliştirme Adobe® Premiere® Pro CS6 yazılımına geçişi kolaylaştırır.

Standartlaştırılmış, kullanımı son derece kolay kullanıcı arabirimi
Kullanımı son derece kolay ve özelleştirilebilir kullanıcı arabirimi sayesinde, videolarınızı karmaşık görüntülerle uğraşmadan daha iyi görüntüleyin. Yeni izleme panellerinde özelleştirilebilir bir düğme çubuğu bulunur; doğrudan varlıklara odaklanan yeni Proje paneli ise kliplerin hızla gözden geçirilmesini, temizlenmesini ve düzenleme işlemleri için işaretlenmesini sağlar. Yeni ses izleme tasarımı, geliştirilmiş ölçüm araçları ve yepyeni Karıştırıcı paneli, sesle çalışma işlemlerini her zamankinden daha kolay bir hale getirir.

Çok daha sorunsuz iş akışları için geliştirilmiş kullanıcı arabirimi
Özelleştirilebilir Proje paneli görünümleri, taşıma kontrolleri, Ses Ölçüm paneli ve izleme başlıkları gibi özellikler sunan, kullanımı son derece kolay yeni arabirim sayesinde videolarınızı kalabalık görüntülerle uğraşmadan izleyin. Klipleri doğrudan Medya Tarayıcı'da oynatın.

Akıcı ve yüksek performanslı düzenleme iş akışı
Kullanıcılar tarafından en fazla talep edilen, NLE kullanan editörlerin Adobe Premiere Pro'ya kolayca geçiş yapabilmelerini sağlayan 50'yi aşkın yeni özellik içeren düzenleme geliştirmelerinden yararlanın.

Dinamik zaman çizelgesi kesme
Yepyeni gelişmiş kesme araçlarını kullanarak düzenlemelerinizi kusursuz biçimde işleyin. Kliplerinizi, klavye kontrolleriyle doğrudan zaman çizelgesinde ya da JKL kısayollarını kullanarak Program Monitöründe dinamik bir biçimde ve istediğiniz şekilde kesin.

Çarpıtma Sabitleyici efekti
Adobe After Effects® yazılımındakiyle aynı teknolojiyi kullanarak sarsıntılı bir kamera hareketini kolayca sabitleyin veya bir çekimi otomatik olarak kilitleyin. Çarpıtma Sabitleyici özelliği, titrek veya hareketli diyafram bozukluklarını ve hareketle bağlantılı diğer düzensizlikleri ortadan kaldırır.

Genişletilmiş çoklu kamera düzenleme
Çekimde kullandığınız tüm kameralardaki görüntüleri kolayca ve hızla düzenleyin. Zaman kodu ile senkronizasyon sağlayın, bir kareden diğerine anında geçiş yapın ve farklı çekimlerdeki renkleri ayarlayın.
Kullanımı daha kolay Üç Yönlü Renk Düzenleyici

Projelerinizdeki renkleri kullanımı daha kolay Üç Yönlü Renk Düzeltici ile daha iyi bir biçimde yöneterek birincil ve ikincil renk düzeltme işlemlerinizde kusursuzluğu yakalayın. Adobe Photoshop® tarzında otomatik düzeltme işlevleriyle video görüntülerinin kalitesini anında yükseltin.

Yeni ayarlama katmanları
Farklı kliplere efektler uygulayın. Artık tıpkı Photoshop ve After Effects'tekilere benzer ayarlama katmanları oluşturabilir, katmanların altında bulunan parçaların üzerindeki kliplere efektler uygulayabilirsiniz. Bir çekimdeki seçilen alanı ayarlamak için kolayca maske oluşturun.

Geliştirilmiş ve özelleştirilebilir izleme panelleri
İstediğiniz şekilde çalışın ve düzenlemelerinizi daha akıcı biçimde yapın. Düzenli ve özelleştirilebilir arabirim, izleme panellerinizde göstermek ve gizlemek istediğiniz düğmeleri seçmenize izin vererek ortama odaklanmanızı sağlar.

Çok daha hızlı Proje paneli iş akışları
Yeni tasarlanan Proje paneliyle ortamları her zamankinden daha kolay bir biçimde görüntüleyin, sıralayın ve düzenleyin. Klipler için temizleme ve göz gezdirme, iç ve dış noktaları ayarlama ve minik resimleri yeniden boyutlandırma özellikleriyle düzenleme işlerinizde hız kazanın.

Yeni kamera desteği
ARRI Alexa, Canon Cinema EOS C300, RED EPIC® ve RED Scarlet-X gibi en son kameralarla yaptığınız çekimleriniz üzerinde yerel olarak çalışın. Yerel destek düzenleme işlemlerinize geçiş kodu oluşturmadan veya çekimleri yeniden düzenlemeden anında başlamanızı sağlar.

Geliştirilmiş ve esnek ses izleme
Mono ve stereo klipleri özgürce bir araya getirin. Yeni çok kanallı master ve Uyarlanabilir parça türleri, toplam ses yönlendirme esnekliği ve çok kanallı dosya türlerini dışa aktarma kolaylığı sağlayarak daha gelişmiş ses iş akışları sunar.

Adobe Prelude CS6 entegrasyonu
Adobe Prelude uygulamasını kullanarak çekimlerinizi kaydedin, yorum ve işaretler ekleyin ve Adobe Premiere Pro'ya aktarabileceğiniz denemeler oluşturun. Ortama bağlı yorumlar ve işaretler düzenleme işlemlerini kolaylaştırır.

Adobe SpeedGrade CS6 entegrasyonu
Adobe Premiere Pro'da hazırladığınız sekansları SpeedGrade CS6'ya kolayca aktararak eksiksiz bir rötuşlama çözümüne sahip olun. Çekimleri eşleme ve ayrıntıları tutarlı biçimde belirlenmiş renkler oluşturma gibi derecelendirme görevlerini kolayca yaparak projelerinizi güçlendirin.

Kesintisiz oynatma
Oynatma sırasında düzenlemelerinizi yapın, filtreler uygulayın ve filtrelerinizin parametrelerini ayarlayın. Mercury Playback Engine sayesinde, sürekli oynatarak ve oynatma sırasında parametreleri ayarlayarak videolarınızı dinamik bir şekilde önizleyin. (Desteklenen bir GPU gerektirebilir.)

Yeni Hazır Ayar Tarayıcısı
Adobe Media Encoder CS6'da bulunan yeni Hazır Ayar Tarayıcısını kullanarak sık kullandığınız ayarlara anında ulaşın. Hazır ayarlarınızı kategoriye göre düzenleyin, sık kullanılan ayarlarınızı belirleyin ve sık kullandığınız kodlama hazır ayarlarını özelleştirin.

Performans ve tutarlılık ile ilgili geliştirmeler
Adobe Media Encoder CS6 ile tek bir kaynak çıktısını farklı çıktılara göre ayarlarken düzenlemelerinizi daha hızlı bir biçimde yapın. Ağ üzerinde izleme klasörleri kullanırken performansı büyük ölçüde arttırın.

Yeni RED EPIC ve RED Scarlet-X desteği
HD ve SD formatlarına göre kod dönüştürme işlemlerini yapmak için çekimlerinizi doğrudan Adobe Media Encoder CS6'ya aktarmanızı sağlayan yeni RED EPIC 5K ve RED Scarlet-X desteğinden yararlanın.

Aygıtlar ve formatlar için sık kullanılan hazır ayarlar
Videolarınızın yaygın biçimde kullanılan çıktı formatlarında ve mobil aygıtlar ile HDTV gibi aygıtlarda mükemmel görünmesini sağlayan Adobe Media Encoder hazır ayarlarını kullanarak zamandan kazanın ve içerikleri daha kolay bir şekilde kodlayın.

Yeni 64 bit Adobe Encore CS6
Şimdi yerel olarak 64 bit hızında sunulan Adobe Encore® CS6 ile içerik oluşturma iş akışlarınızı hızlandırın, üstün performans ve tutarlılık elde edin. Projelerinizi daha hızlı açın ve kaydedin, yoğun projeler üzerinde çalışırken olağanüstü performanstan yararlanın.

Daha hızlı MPEG içe aktarma
Arka planda farklı içe aktarma işlemleri gerçekleşirken MPEG varlıklarınızı Encore CS6'ya her zamankinden daha hızlı aktarın.

Önizlemelerde piksel en-boy oranını düzeltme
Encore CS6'da bulunan yeni piksel en-boy oranı düzeltme özelliği sayesinde DVD simülasyonlarının önizlemesini yaparken doğru piksel en-boy oranını görüntüleyin.

DVD ve Blu-Ray Disk için geliştirilmiş içerik oluşturma
DVD'ler ve Blu-ray diskler için içerik oluştururken çok daha fazla işlevden yararlanın. Yeni 64 bit Encore CS6, açık renk düğmeleri ve menüde renk kalitesi açısından yapılan geliştirmelere yönelik 8 bit renk desteği sunar ve Blu-ray slayt gösterilerindeki 99 slaytlık sınırı yükseltir.

Web DVD'leri için geliştirilmiş içerik oluşturma
Açılır menüler, çok sayfalı menüler ve sürekli oynatma menüsüne yönelik yeni web DVD'si desteği sayesinde Blu-ray Disklerdeki tüm işlevleri içeren güçlü web DVD deneyimleri oluşturun.

Sistem Gereksinimleri
Intel® Core2 Duo veya AMD Phenom® II işlemci; 64 bit desteği gereklidir
Microsoft® Windows® 7 Service Pack 1 (64 bit)
4 GB RAM (8 GB önerilir)
Yükleme için 4 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ek boş alan gereklidir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
Önizleme dosyaları ve diğer çalışma dosyaları için ek disk alanı gereklidir (10 GB önerilir)
1280x900 ekran
OpenGL 2.0 özellikli sistem
7200 RPM sabit disk (tercihen RAID 0 ile yapılandırılmış birden fazla disk sürücüsü önerilir)
ASIO protokolüyle veya Microsoft Windows Sürücü Modeli ile uyumlu ses kartı
Çift katmanlı DVD'lerle uyumlu DVD-ROM sürücüsü (DVD yazmak için DVD+-R yazıcı; Blu-ray Disk ortamı oluşturmak için Blu-ray yazıcı)
QuickTime özellikleri için QuickTime 7.6.6 yazılımı gerekir
İsteğe bağlı: GPU hızlandırmalı performans için Adobe onaylı GPU kartı

Diller : İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Korece, Japonca dillerinde programın arayüzünü kullanmak mümkün. Kurulum yaparken dilediğiniz dili seçebilirsiniz.
İndirme Linkleri


Adobe Premiere Pro CS6 Full Multilingual Tek Link indir

turbobit

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 6 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
4 May 2013 19:33

poyraz15

  • Üye Grubu: Üye
 
poyraz15,
Ekran kartını güncelledim ancak yine aynı. AE CS 6 da problem çıkartmıyor.Ayrıca programı okurken Quick time kısmına gellince hata veriyor(yardımcı olursa eğer).Başka bir sebep olma ihtimali varmıdır.
İlginize tekekür ederim.

Cevap: Daha önce karşılaşmadım, ama ben olsam tüm video oynatıcıları ve kodekleri kaldırıp sırayla denerdim, verdiği hatada ekran kartının sürücülerinin güncellenmesini öneriyor, internette ise bu hata ile karşılaşanlar ekran kartının program için performansını arttırmayı önermişler..

<
  • 6 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
4 May 2013 17:28

poyraz15

  • Üye Grubu: Üye
 
Resimdeki hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz



Cevap : Burayı incele. translate.google.com.tr kullanabilirsin. Velhasılı ekran kartı ile alakalı bir sorun.

<
  • 31 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
27 Ocak 2013 19:44

gibicibicis

  • Üye Grubu: Üye
 
Supremacy, öncelikle eline sağlık. Programı kurdum. Bir sorun görünmüyor. Yalnız bir şey soracaktım:

Programı kurulum dosyasında anlattığın gibi "trial" olarak kurdum. (Keygen için "isteğe bağlı" yazmışsın). Şimdi bu bir süre sonra benden şifre isteneceği anlamına mı geliyor? Yoksa kurulum dosyasında anlattığın dll işlemini yaptığımız için artık şifre mifre istemeyecek mi? Full için mutlaka keygen ile mi kurulum yapmamız gerekiyor yoksa bu şekilde full sürümü yüklemiş mi oldum?

Cevap : dll dosyası yeterli olmaktadır. Serial ile isteğe bağlı dememdeki amaç, programın internete çıkışını engelleyebilirim ve bulduğum serial ile kullanırım diyen arkadaşlara yönelik.

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)