WarezTurkey » Program indir » Backup4all Pro v4.9 Build 291 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Backup4all Pro v4.9 Build 291 Türkçe

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 6-10-2014, 03:48

0
Backup4all Pro v4.9 Build 291 Türkçe


Sabit diskiniz çöktüğünde ya da kullanılamaz hale geldiğinde; hele ki önemli olan hiç bir verinizi yedeklemediğinizde ne yapabilirsiniz? Tam bir felaket senaryosu gibi gözükse de olmaz ya da bana denk gelir mi hiç demeyin. Elektrik kesintileri, sürekli hatalı bir şekilde bilgisayarı kapatmak ya da başka etkenler yüzünden bir gün sabit diskinize erişemez duruma gelebilirsiniz. Onun için önemli bilgilerinizi yedeklemekte her zaman fayda vardır. İleride sabit diskiniz bozulsa bile elinizdeki yedeklerle yine de bir noktadan başlayabilirsiniz.

Backup4all Windows için güçlü bir veri yedekleme yazılımıdır.

Programla zamandan kazanmak için bir zamanlayıcı kurup görevlerin otomatik olarak bir zaman dahilinde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede unutma derdiniz de ortadan kalkmış olur. Çünkü program zamanı geldiğinde görevi otomatik olarak başlatır ve arkaplanda yedekleme işlemini yapar.

Program standart ZIP dosyası olarak yedeklemeyi oluşturur. Backup4all'u kullanarak yedekleme işleminizi yerel ya da ağ sürücüsüne; FTP'ye, DVD'ye ya da diğer çıkartılabilir medya aygıtlarına (USB sürücüler gibi) yapabilirsiniz. Program masaüstü ve dizüstü ortamlarında; kişisel ya da işiniz için bir yedekleme çözümü sunmaya çalışır.

Yazılım, yedekleme işlemini sihirbazlar aracılığıyla yaptığı için adım adım kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca programın Türkçe olması daha kolay bir kurulum, kullanım ve ayarlama yapma imkanı sağlar. Yapmış olduğunuz yedekleme işleminde bir sorun çıktığında yedekleme dosyanızı geri yükleme özelliği de mevcuttur.

Sezgisel, gezgin tarzındaki arayüzü sayesinde yedeklenecek tüm dosyaları, dosya ağacı yapısıyla birlikte gösterir. Yedeklenecek dosyaları seçebilir ve ayrıca düzenleme de yapabilirsiniz. İsterseniz programı Windows başlangıcında çalışacak şekilde ayarlayabilir ve sistem tepsisinde sürekli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Programın istatistik özelliği sayesinde kaç dosyanızın yedeklendiği, hedef klasör, kaç dosyanın bekldiği, mevcut alan, boş alan gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Başarılı, hatalı, bitirme uyarısı gibi durumları eğer program ayarlarından seçtiyseniz bu sonuçların e-postanıza gelmesini bile sağlayabilirsiniz.

Önceden tanımlı yedekleme işini tanımlayabilirsiniz. Resimlerim, belgelerim, e-postalarım gibi listeyi önceden tanımlayabilirsiniz. FTP yedekleme yoluyla uzak sunucuya dosyaları gönderebilirsiniz (SSL, aktif/pasif transfer durumu, güvenlik duvarını destekler).

Programın yapısı esnek olduğu için çeşitli yedekleme işlemlerini yapmaya izin verir. Ayrıca 'Tam', 'Artımlı', 'Parçalı' ve 'Yansı' yedekleme türlerinden birini seçip yedeklemeyi başlatabilirsiniz.

Özellikler:
. Türkce kurulum ve kullanım
. Otomatik yedekleme yapmak için zamanlayıcı kullanılabilir
. Veri sıkıştırması için standart ZIP teknoloji kullanılır.
. ZIP64 teknolojiyi destekler.
. Yedekleme bittiğinde bunu e-postayla bildirebilir
. Önceden tanımlı yedekleme kurulabilir
. Özel dosyalarınızı korumak için parolayla koruma (AES 128, 192, 256 bit şifreleme)
. Yedekleme katalog dosyası oluşturabilir
. Dosya/klasör süzme aracı
. Tam, artımlı, parçalı ve yansı tarzda yedekleme yapılabilir
. Yerel diske, FTP'ye, yerel ağa, CD ve DVD araçlara gönderebilir
. Windows Vista'yı da destekliyor
. Plugin (eklenti) desteği mevcut. Bu sayede çeşitli programların içeriğini yedekleyip geri yükleyebilirsiniz. Araçlar -> Plugin yükle yolunu kullanabilirsiniz.



Alıntı: Pro
Aktivasyon yöntemi: Patch
Boyut: 23.52 Mb


Alıntı: Lite v5.1 Build 596
Aktivasyon yöntemi: Serial
Boyut: 83.84 Mb

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Lite versiyonu eklenmiştir..

İndirme Linkleri


Backup4all Pro v4.9 Build 291 Türkçe

Alıntı: Pro


Alıntı: Lite


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > İşletim Sistemleri

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)