WarezTurkey » Program indir » GetFLV Pro 11.7658.889 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

GetFLV Pro 11.7658.889 Türkçe

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 23-02-2019, 18:30

0
GetFLV Pro 11.7658.889 Türkçe

GetFLV Pro Full indir Türkçe


GetFLV, youtube başta olmak üzere popüler video sitelerinden video indirebilir, kayıt yapabilir. GetFLV içeriğinde video indirme, video düzenleme, videoları kayıt edebilme, ses dönüştürme, video dönüştürme, flv oluşturma, bozuk flv dosyalarını düzeltme gibi farklı seçenekler bulunur. GetFLV youtube, dailymotion, facebook, hulu, MTV veya benzeri video ve ses sitelerinden dosya indirebilmektedir.

Diğer video indirme programlarının aksine GETFLV kendi içeriğinde tarayıcı imkanı sunuyor. İndirmek istediğiniz videoları programın kendi tarayıcısı ile açıyorsunuz. Videoyu indirmeniz için seçenekler hemen çıkıyor. Dilediğiniz kaliteyi seçip videoyu indirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Program yapımcıları 16.000 kadar siteyi bizzat denemişler ancak programın 200.000 + üstü kadar ses ve video sitesini desteklediğini belirtiyorlar.

GetFLV Pro Tarayıcı - FLV BROWSER




FLV Downloader sekmesinde indirme işlemlerinizi takip edebiliyorsunuz. İndirmeleri durdurabilir, devam ettirebilirsiniz. Dosya isimlerini değiştirebilir, silebilir yada benzeri düzenlemeler yapabilirsiniz. Listeye eklediğiniz videoları kategorilere göre ayarlayabilir. Sol kısımda yer alan kategorileri düzenleyebilir, silebilir, eklemeler yapabilirsiniz.

Video Capture sekmesinde indiremediğiniz videoları kayıt edebilirsiniz. Bazı sitelerde indirmeye karşın çeşitli güvenlik önlemleri bulunur. Bu gibi durumlarda bu özelliği kullanarak videoları kayıt edebilirsiniz.

FLV Converter sekmesinde video dosyalarını farklı formatlara dönüştürebilirsiniz. Hazır profiller bulunur. Örneğin iphone seçerseniz videoyu iphone uyumlu dönüştürür. Listede popüler cihazları bulabilirsiniz. Hazır profiller haricinde genel olarak kullanılan formatlarda yer almaktadır. Temel düzeyde video düzenleme işlemleride yapmakta mümkün.

FLV Maker sekmesinden FLV videolar oluşturabilirsiniz. Videolarınızı ekleyebilir, düzenleyebilir ve flv formatında videolar elde edebilirsiniz.
FLV Audio Ripper sekmesinde videolarınızda yer alan ses dosyalarını ayıklayabilir, ses dosyalarınızı mp3 yada benzeri formatlara dönüştürebilirsiniz.
FLV Fixer herhangi bir nedenle hasar almış flv dosyalarını bu sekmede düzeltebilirsiniz.

Programı Türkçe, almanca, ingilizce, fransızca, flemenkçe, ispanyolca gibi dillerde kullanabilirsiniz. Çoklu dil desteği bulunmaktadır.

Uyumlu Sistemler
Windows 7/8/10/XP/Vista

Dosya Boyutu : 89 Mb
Aktivasyon Yöntemi : crack

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüm eklendi

İndirme Linkleri


GetFLV Pro 11.7658.889 Türkçe

turbobit | uploaded | zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)