WarezTurkey » Program indir » HDDLife Pro v4.1.203

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

HDDLife Pro v4.1.203

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 5-10-2014, 04:57

1
HDDLife Pro v4.1.203


Bu programla bilgisayarınızda önemli bilgileri kurtarma şansınız yükseliyor. HDDlife, tüm güncel sabitdisklerde olan S.M.A.R.T. teknolojisini kullanarak belirlediğiniz periyotlarda sabit diskinizin durumunu kontrol ediyor ve sabitdiskinizden S.M.A.R.T. sistemi ile aldığı performans sayaçlarını işleyip kolay anlaşılır bir biçime sokarak sabit diskinizde ileride çıkabilecek bir probleme karşı sizi uyarır.

Böylece sabit diskinizde ileride meydana gelecek olası bir problemi size önceden haber vererek çok değerli dosyalarınızı önceden yedekleme imkanı sunar.
HDDlife, sadece IDE ve Serial ATA sabit disklerle uyumludur, SCSI diskleri ve RAID yapılandırmalarında çalışmaz. Eğer IDE veya SATA bir sabit diskiniz varsa ve verileriniz sizin için önemliyse bu programı belirli aralıklarla kullanmanız tavsiye olunur.

Alıntı: PC
Aktivasyon yöntemi: Crack
Boyut: 13.46 Mb


Alıntı: Notebook
Aktivasyon yöntemi: Crack
Boyut: 13.71 Mb

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Notebook Versiyon yenilenmiştir..

Kategori: Program indir > İşletim Sistemleri

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 41 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
25 Şubat 2013 13:23

TorresFernando

  • Üye Grubu: Üye
 
LÜtfen yardım edermisiniz, programı install ederken "HDDlife HDD Access service failed to start".Verify that you have sufficient privileges to start system services diyerekden error veriyor ve install yarıda kesiliyor.Ben win7-imdeki tek kullanıcıyım,dolayısıyla administratorum, peki ya neden service başlatmak için yetkim yok ? Bildiyiniz bir çözüm varmı ?

Cevap: Antivirüs veya harici bir güvenlik duvarın varsa engelliyor olabilir, daha kurulumdayken böyle bir hata vermesi başka bir sebepten olamaz diye düşünüyorum..

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)