WarezTurkey » Video » Online Film İzle » Altın Çiçeğin Laneti - online izle W.T Tavsiyesi

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Altın Çiçeğin Laneti - online izle W.T Tavsiyesi

Ekleyen: supremacy - Tarih: 26-08-2008, 14:30

0








Tür : Romantik / Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 23 Mart 2007
Yönetmen : Yimou Zhang
Senaryo : Yimou Zhang , Yu Cao
Görüntü Yönetmeni : Xiaoding Zhao
Müzik : Shigeru Umebayashi
Yapım : 2006, Hong-Kong / Çin , 114 dk.

Oyuncular

Jay Chou (Prince Jie) , Yun-Fat Chow (Emperor Ping) , Li Gong (Empress Phoenix) , Qin Junjie (Prince Cheng) , Man Li (Jiang Chan) , Ye Liu (Crown Prince Xiang) , Dahong Ni (Imperial Physician)
10. yüzyılda Çin'in calkantılı politik ve toplumsal hayatı, Tang Hanedanlığı'nın icine de sızmıştır. Kral'ın birbirinden farklı yapıdaki üc oğlu ile arasındaki sorun ve anlaşmazlıklara Kralice'ninkiler de eklenince saray, adı konmamış bir gerginliğin merkezi olur.

Kral, Kralice ve Kral'ın oğulları arasındaki sır dolu yalan dolanlar, uzunca bir süre acığa cıkmadan devam etmiş olsa da, artık sessizliğin sonuna gelinmiştir. Chong Yang Festivali, büyük bir hesaplaşmanın yaşanacağı bir geceye sahne olacaktır. Kral'ı ise tahmininden cok daha büyük bir ihanet beklemektedir. Festival gecesi saraya saldırmak icin bekleyen binlerce altın zırhlı savaşcı, ölümcül bir ihanetin baş kahramanları olacaklardır.

Kahraman ve Parlayan Hancerler gibi epik sinema örnekleri ile Uzakdoğu'dan yükselen en bilindik isimlerden biri haline dönüşen yönetmen ve senarist Yimou Zhang, Altın Çiceğin Laneti ile de benzer bir filme imza atıyor.

Kategori: Video > Online Film İzle

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)