WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Fırtına Hücresi - Storm Cell - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Fırtına Hücresi - Storm Cell - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Ekleyen: Maverick - Tarih: 26-12-2010, 10:09

1
Fırtına Hücresi - Storm Cell - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Fırtına Hücresi - Storm Cell - 2008 Türkçe Dublaj Mp4 indir
Hotfile- Fileserve Teklink



Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmen:Steven R. Monroe
Oyuncular:Michael Ironside, Ryan Kennedy, Mimi Rogers, Ryan Grantham, Tracy Trueman, Andrew Airlie, Alex Zahara, Elyse Levesque, Matt Anderson, Robert Moloney

Anne ve babalarını çocukken acımasız bir hortuma kurban veren April ve Sean Saunders bunu ilk elden deneyimlemiş kişilerdir. Yaşadıkları bu trajedi yıllarca birbirlerinden kopmalarına ve başka yollara gitmelerine neden olmuştur. Sean, Seattleda güvenli ve sessiz bir hayat yaşamayı tercih ederken, April fırtınaların peşinde koşturan bir bilim kadını olmuştur. April hayatını, anne ve babasını öldüren fırtınalar konusunda insanları eğitmeye adamıştır. Sonunda yıllarca ayrı kalan kardeşler barışmaya ve aileyi tekrar birleştirme kararı alırlar. Ailedeki başka bir problem de, annesi April işiyle fazlaca meşgul olduğundan, ondan beklediği ilgiyi göremeyen Danadır. Seattlea kardeşinin yanına gitme kararı alan April onu da yanında gelmesi için ikna eder. Bu arada, Aprilın bilgisi dışında fırtınaların hiç oluşmadığı Seattleda değişik ve garip bir fırtına sistemi gelişmektedir. April bu durumda, fırtına konusunda insanları uyarmak ile ailesiyle olan ilişkilerini düzeltmek arasında ikilemde kalacaktır. Zamana karşı yarışırken geçmişin şeytanlarıyla savaşan ve başarısız olduğu ilişkilerini onarmaya çalışan April, hem yakınlarını hem de fırtınanın geldiğinden habersiz olan kamuoyunu yaklaşmakta olan fırtına hücresinden korumak zorundadır.

Filmden Kareler


İndirme Linkleri


Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 2 045 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
26 Aralık 2010 18:50

traineryum

  • Üye Grubu: Üye
 
teşekkürler

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)