WarezTurkey » Program indir » TeraByte Unlimited BootIt Bare Metal 1.74

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

TeraByte Unlimited BootIt Bare Metal 1.74

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 29-09-2021, 21:25

0
TeraByte Unlimited BootIt Bare Metal 1.74

TeraByte Unlimited BootIt Bare Metal Full indir


BootIt Bare Metal, sabit disk üzerinde birbirinden bağımsız işletim sistemleri kurmanıza imkan sağlar. Örneğin aynı diske windows, linux ve mac gibi birbirinden bağımsız sistemler kurabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz sistemleri yönetebilir, yedeklerini alabilir, boot ayarlamalarını yapabilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse, windows işletim sisteminde kullanıcılar açarak birden fazla kişi sistemi kullanabilmektedir ancak kullanıcılardan birinin diske zarar vermesi (virüs vb) diğer kullanıcılarıda etkileyecektir. Program ile en basit olarak bunun önüne geçebilirsiniz. Diğer yandan tek disk üzerinden birbirinden farklı işletim sistemleri kullanabilir ve kullanım esnasında diğer kullanıcının verilerine zarar vermemiş olursunuz. Program profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir.

Program oldukça tefarruatlıdır. Boot edilmesi gerekir. Tonla ince ayar ister. Dikkat ister, ingilizce ister. Ev kullanıcısından ziyade IT personeline hitap eden bir yazılımdır. Dosya içerisinde rehber niteliğinde makale linki, program içerisinde kurulum pdf dosyası bulunur (ingilizce).









Dosya Boyutu : 10 Mb
Aktivasyon Yöntemi : keygen

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüme güncellendi

İndirme Linkleri


TeraByte Unlimited BootIt Bare Metal 1.74

Turbobit - 10,86 Mb | Uploaded | Zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)