WarezTurkey » Program indir » Adobe Illustrator CS5.1 Full

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Adobe Illustrator CS5.1 Full

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 18-04-2012, 09:04

3
Adobe Illustrator CS5.1 Full

Adobe Illustrator CS5.1 Full


Illustrator nedir?
Adobe® Illustrator® CS5 yazılımı, her tür proje için ayırt edici vektör resmi oluşturmanıza yardımcı olur. Hassasiyetten, gösterişli çizim araçlarının, daha doğal fırçaların ve zaman kazandıran özelliklerin gücünden faydalanın.

Güçlü yaratıcı araçlar kullanın
Adobe Illustrator CS5 yazılımını kullanarak kesin ve güçlü bir şekilde vektör grafiklerini tasarlayın. Perspektifte doğru çizimler yapın, Değişken genişliklerde konturlar oluşturun, gerçek benzeri fırçalarla boyayın ve yaratıcılığınızı serbest bırakın.


Perspektif Çizimi
1, 2 veya 3 noktalı doğrusal perspektifle uyumlu şekil ve sahneler çizmek için perspektif ızgaralarını kullanın ve gerçekçi derinliği ve uzaklığı olan görünümler oluşturun.

Kıl Fırça
Gerçek zamanlı fırça konturlarını temsil eden vektörlerle çizim yapın. Vektör grafiklerin ölçeklenebilirliğiyle doğal ortamın ifade özgürlüğüne ulaşın.

Degradeler ve saydamlık
Nesnelerinizdeki degradelerle doğrudan ilgilenin ve degradelerdeki ve degrade kafeslerindeki ayrı renklerin saydamlığını kontrol edin.

Çok yönlü vektör çizim araçları
Kusursuz şekil oluşturucu araçlar, akıcı ve nitelikli fırçalar ve gelişmiş yol kontrolleriyle özgün tasarımlar oluşturun.

Verimli dilimleme araçları
Nesnelerden, nesne gruplarından ya da resminizi SWF ya da PSD dosyası olarak dışa aktardığınızda korunan katmanlardan vektör tabanlı dilimler oluşturun.

Şekil Oluşturucu aracı
Birden fazla araca ve panele erişmenize gerek kalmadan, şekilleri çalışma yüzeyinizde kolayca birleştirin, düzenleyin ve dolgu uygulayın.

Çizim geliştirmeleri
Yığın sıralamasına bağlı kalmadan arkada çizin. İçe bir görüntü sürükleyerek veya yerleştirerek anında kırpma maskesi oluşturun.

Birden çok çalışma yüzeyi
Tek bir dosyada farklı boyutlarda 100 adede kadar istediğiniz gibi adlandırdığınız, organize ettiğiniz ve görüntülediğiniz çalışma yüzeyiyle çalışın.

Panelde görünüm düzenleme
Dolgu, kontur ya da efektler panellerini açmaya gerek kalmadan nesne özelliklerini doğrudan Görünüm panelinde düzenleyebilirsiniz.

Adobe Flash Professional CS için semboller
Nesnelere animasyon katmak ve düzenlemeyi hızlandırmak için sembolleri kullanın. Flash Professional'a aktarım sırasında kayıt noktaları korunur.

Piksel Önizleme
Piksel Önizleme kullanılarak rasterleştirildiğinde vektör resminizin nasıl görüneceğini görün. Resminizi düzenleyin ve değişikliklerini canlı olarak önizleyin; çalıştığınız sırada.

Endüstri standardında grafik dosyası formatı
PDF, EPS, FXG, Photoshop (PSD), TIFF, GIF, JPEG, SWF, SVG, DWG, DXF ve daha pek çok formatın dahil olduğu hemen hemen tüm grafik dosyalarıyla çalışın.


Yeni Belge Profilleri
Web için uygun renk grupları veya standart video boyut oranları gibi belgenizle ilgili bilgileri içeren önceden oluşturulmuş profiller seçin.


Adobe CS Review ile entegrasyon
CS Live çevrimiçi hizmetlerinden biri olan Adobe CS Review'u kullanarak, hem toplantı salonundaki, hem de dünyanın çeşitli yerlerindeki müşteriler için çevrimiçi incelemeler oluşturun ve paylaşın.*

Adobe Flash Professional ile entegrasyon
Illustrator dosyalarını Flash Professional'a yazıları daha iyi koruyarak ve sembol kayıt noktaları desteği ile aktarın.

Flash Catalyst ile tam düzenleme
Adobe Flash® Catalyst® kullanılarak eklenmiş etkileşimlerini ve yapılarını koruyarak resimleri Illustrator'da düzenleyin.

İnceltilmiş grafik stilleri
Benzersiz efektler ve artan verimlilik için stilleri birleştirin ve nesnenin mevcut görünümünü bozmadan stilleri uygulayın. Yeni minik resim önizlemelerinin ve önceden yapılandırılmış stillere ait geniş kitaplığın keyfine varın.

Üstün özellikli çıktılar oluşturun
Web veya mobil aygıtlar için ister grafik basın ister oluşturun, itinayla hazırlanmış metinlerle dudak uçuklatan çıktılar oluşturun. Çözünürlükten bağımsız efektler ve düzgün grafikler oluşturun. Güvenli, çok sayfalı, grafik yönünden zengin Adobe PDF dosyaları oluşturun.

Web ve mobil aygıtlar için düzgün grafikler ve metinler
Pikselleri hizalanmış temiz ve keskin raster grafikleri için dosyanın piksel ızgarasında vektör nesneleri oluşturun ve hizalayın. Tek tek metin çerçeveleri için metin kenar yumuşatma seçeneklerini kullanın.

Çözünürlükten bağımsız efektler
Ortamlar arası ideal görünümü koruyan raster efektler (alt gölge, bulanıklaştırma ve doku gibi) uygulayın.

Web ve mobil aygıt dışa aktarma
Format, renk, kalite, sıkıştırma ve daha fazla seçenek ile web ve mobil aygıtlar için kolayca görüntüleyin, en iyileştirin ve dışa aktarın.


Dil : İngilizce
Adobe Illustrator CS5.1 + ilaç dosyası + kurulum metni mevcuttur.
İndirme Linkleri


Adobe Illustrator CS5.1 Full

turbobit | uploaded | uptobox

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > Grafik Dizayn

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
12 Temmuz 2016 17:32

ayşegül76

  • Üye Grubu: Üye
 
Admin, öncelikle emeğine teşekkürler. Dosya turbobit den silinmiş. Aİ 5 de aynı şekilde. Yenilemek mümkün müdür acaba?


Cevap : Güncellenmiştir

<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
2 Ocak 2012 22:52

coolman

  • Üye Grubu: Üye
 
ilk partta bi sorun var hemen açılmıyor

Cevap : İlgili linklerde sıkıntı görülmemektedir.

<
  • 2 045 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
30 May 2011 09:11

traineryum

  • Üye Grubu: Üye
 
Eline sağlık.

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)