WarezTurkey » Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular » Oyunlar ve Hatalar - Oyun hataları çözümleri

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Oyunlar ve Hatalar - Oyun hataları çözümleri

Ekleyen: supremacy - Tarih: 23-10-2009, 03:20

3
Oyunlar ve Hatalar - Oyun hataları çözümleri

Sitemizde bulunan oyunlar hakkında genel bilgiler



- Oyunu indirmeden önce sistem gereksinimlerini gözden geçirin eğer bilgisayarınız yeterli değilse oyunu indirmeyin çalıştıramazsınız. Oyun shader 3 destekli ekran kartı istiyor sizdede shader 2 destekli ekran kartı var ise program ile shader sistem yükseltilmez donanım almanız gerekir, çoğu insan zaten bu gibi düşüncelerden dolayı hata alır. i7 makinanız olsun ancak ekran kartınız shader 2 olsun shader 3 isteyen bir oyunu açamazsınız.
- Mutlak suret ile ekran kartınızın en güncel driverını kullanmaya özen gösterin.
- directx sürümünüzün güncel olduğundan emin olun.
- Windows 7 yada Vista işletim sistemi kullanıyorsanız crack ve benzeri işlemleri yönetici olarak çalıştırın.
- Oyun kurulumlarında yada oyunu kurup açmak istediğinizde eksik dll hataları alıyorsanız sisteminiz muhtemelen güncel değildir yada farklı sorunlar olabilir. dll dosyalarını googleda arayarak bulabilirsiniz. Size önerim dll hatalarını sistemsel bir durumdur, ekran kartı, directx mutlak güncel olsun ayrıca oyunlarda size gerek duyulan uygulamaları kurayımmı diye sorar kurulum yaparsanız bu gibi sorunlar yaşanmaz.
- Mutlak suret ile her daim güncel işletim sistemi kullanın.
- İngilizce bir hata alırsanız translate.google.com adresini açarak bu hatayı Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
- Oyunların geneli .iso formatında olur, winrar programı ile iso dosyalarını açabilirsiniz ancak bunu yapmayın. Her daim iso dosyalarını Daemon Tools yada benzeri sanal sürücü programları ile açıp oyunu bu şekilde kurun.
- Crack, keygen gibi şeylere antivirüsler uyarı verebilir bu nedenle oyun kurulumlarında antivirüslerinizi kapatmanızda önem var.
- Orjinal olmayan bu tür oyunlarda oyunların serverlarına girerek oyun oynayamazsınız, bunun için orjinal ürün almanız şart.

Şimdi bir vista yada windows 7 kullanan biriyseniz yönetici ayarları denen ayarların ne olduğunu bilmiyorsanız buraya mutlak göz atın.

Yukarda saydıklarımı uygularsanız oyunları sorunsuz oynarsınız.

Kategori: Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
30 Temmuz 2016 11:12

Özgür Genç

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
Age of Empires II HD - The African Kingdoms 'u indirdim. Oyunu bir süre oynadıktan sonra doğrudan oyun kapanıyor. Hata mesajı falan yok. Çözümünü bilen varsa buraya yazarsa sevinirim.

<
  • 14 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
12 Aralık 2013 02:20

Libra

  • Üye Grubu: Üye
 
call of dutyi indirdim oynayamıyorum önce bink2w64.dll hatası alıyodum. dosyayı koydum içine sonra fileSyscheck.cfg hatası aldım .YArdımcı oılur musunuz?

Cevap: "bink2w64.dll" dosyasını "windows/system32" klasörüne kopyalayıp denediniz mi? Eğer yine olmazsa; "Başlat > Donatılar > Komut İstemi"ni açın ve "regsvr32 bink2w64.dll" yazıp Enter'layın..

<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
25 Mart 2012 22:26

TommyVercedi20

  • Üye Grubu: Üye
 
oyunda bi ses sorunum var sadece insanların konuşma sesleri yok ilk görevle başlıyom işte L deki pembeli adamın konuşması faaln yok sesleri yok polis telsizinden ses geliyo maam konuşmalarda yok bi çözüm bulursanız sevinirim.. :)

Cevap: Hoparlör yapılandırmanı gözden geçirebilir ya da oyunun ses ayarlarını sadece stereo olarak ayarlamayı deneyebilirsin..

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)