WarezTurkey » Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular » Filmleri İzleyemiyorum Çözüm nedir? - Anlatım ve Çözüm

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Filmleri İzleyemiyorum Çözüm nedir? - Anlatım ve Çözüm

Ekleyen: supremacy - Tarih: 23-10-2009, 02:34

0
Filmleri İzleyemiyorum Çözüm nedir? - Anlatım ve Çözüm


Soru: Bazı filmleri izleyemiyorum nedeni ve çözümü nedir?

Bu sorumuzun cevapını gelin yazımızın devamında açıklayalım

Cavap ve Çözüm: Bilindiği üzere bir çok uzantıda medya dosyası yani video yada müzik dosyası var.Bu medya dosyaları videolar ve müzikler gerekli codecler ister.Eğer bilgisayarınızda codec paketi yoksa malesef ses yada video izlemede sorun yaşayabilirsiniz.

Peki çözümü nedir bunun?

Çözüm ise çok basit, belirli aralıklarda sitemizdede yayınlanan K-Lite Mega Codec Pack isimli program bir çok codec paketini içinde barındırmaktadır.Eğer siz bu ücretsiz codec paketini bilgisayarınıza yüklemediyseniz şiddetle yüklemenizi tavsiye ederiz.Bu codec paketi tek başına bir çok medya dosyanızı sorunsuz açar.

Bu programı K-Lite Mega Codec Pack sitemizin arama kutusundan yada sitemizin sağ üst bloğundan güncel sürümünü bulabilirsiniz.Tamamen ücretsizdir.


Buna ek olarak Ücretsiz olarak sunulan çok kaliteli 2 adet Player oynatıcı var.Bunlar genelde video izlemeniz için tasarlanmış Türkçe desteği olan playerlar.Peki bunlar hangileri.

1 - VLC Media Player Vlc Player İndir
2- KMplayer Kmplayer İndir

Bu 2 playerda ücretsizdir,Türkçe dilimizi destekler.Gerek çift dilli (dual sesli) gerek altyazılı filmlerinizi sorunsuz bu 2 player ile izleyebilirsiniz.Bu 2 playerda şiddetle tavsiye ederim.Ayrıca bu 2 playerda kendi bünyelerinde barındırmış oldukları codecler sayesinde sorunsuz video izlemenize yardımcı olur.


Cümleten Saygılar Sevgiler
www.warezturkey.net
Supremacy

Kategori: Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)