WarezTurkey » Program indir » Apple iTunes v12.1.2 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Apple iTunes v12.1.2 Türkçe

Ekleyen: teoMan - Tarih: 10-04-2015, 13:59

0
Apple iTunes v12.1.2 Türkçe


iTunes baştan aşağı yeniden tasarlandı. Müziklere, filmlere ve daha fazlasına göz atmak ve düzenlemek şimdi hiç olmadığı kadar kolay. Arşivinize ekleyin ve istediğiniz her yerde oynatın. Milyonlarca şarkı. Satın alabileceğiniz veya kiralayabileceğiniz binlerce film. Yüz binlerce uygulama, oyun ve podcast. Üstelik bunlar sadece başlangıç.

Eğlenceye dair her şey bir arada. Müzik, film, uygulama ve kitap. Hepsi ama hepsi sadece iTunes'ta. Size sadece, tadını çıkarmak ve yenilikleri keşfetmek kalır.

iTunes Player, tüm müzik ve filmlerinizi bir arada tutar. CD yığınları arasında kaybolmaktansa, onları iTunes'a aktarabilirsiniz. Arşivinizi kolayca tarayabilir ve tüm aygıtlarınıza taşıyabilirsiniz. Hatta Genius'tan sizin için bir miks yapmasını bile isteyebilirsiniz.

iTunes ile müziklerinizi düzenlemek çok kolay. iTunes'dan satın aldığınız tüm şarkılar veya albümler, doğrudan müzik arşivinize gider. Üstelik CD'lerinizi içe aktardığınızda, iTunes otomatik olarak albüm resimlerinin yanı sıra albüm, sanatçı ve şarkı adlarını da ekler. Daha sonra eğlenmek, çalışmak veya dinlenmek için tüm koleksiyonunuzdan seçtiğiniz şarkılarla listeler oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda şarkılarınızı bir ile beş arasında yıldız ile puanlandırabilir ve favorilerinize sonra daha kolay ulaşabilirsiniz.

Müzik dinlemek, film izlemek, podcast veya sesli kitap oynatmak ya da iTunes U'dan bir ders almak için bir tık yeterli. iTunes LP ile şarkının sözlerine ve tanıtıcı yazılara göz atabilir, videolar izleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ve bazı filmlere özel olan iTunes Extras'ın içinde; kamera arkası görüntüleri, oyuncularla ve ekiple yapılan röportajlar ve silinmiş sahneleri bulabilirsiniz.

Ne dinlemek istediğinizden emin değil misiniz? Bırakın 'karıştır' seçeneği sizin için karar versin. Ekranınızda müzikten daha fazlasına yer açmanız gerekirse, Mini Oynatıcı'ya geçebilirsiniz. Sıradaki şarkıları görebileceğiniz, tüm koleksiyonda arama yapabileceğiniz ve Sıradaki düğmesini kullanarak şarkı sıralamasını değiştirebileceğiniz kadar büyüktür. Ve asla sizi engellemeyecek kadar küçük.

Genius, uyumlu şarkıları bulmak ve sonra seveceğiniz türe göre mikslerde toplamak için arşivinizde arama yapabilir. Aynı zamanda Genius şarkı listeleri de oluşturabilir. Sadece sevdiğiniz bir şarkıyı seçin ve Genius'u Başlat'ı seçin. Genius aynı tarza sahip şarkıları seçer ve sizin için yeni bir şarkı listesi oluşturur. Arşivinizdeki bir albümü genişlettiğinizde, henüz satın almadığınız, ancak almak isteyebileceğiniz şarkılara yönelik Mağaza önerileri de görürsünüz.

Dünyanın bir numaralı müzik mağazası, müzikten çok daha fazlasını sunar.1 Film, uygulama, oyun ve kitap satın alabilir, podcast bulabilirsiniz. Önde gelen üniversite, müze veya kültür kurumlarından ders, video ve daha birçok şey indirmek için iTunes U'ya göz atabilirsiniz.

Sevdiğiniz içeriği bulmak için iTunes'da binbir çeşit yöntem var. En Çok Satanlar. Haftanın Ücretsiz Parçası veya Uygulaması. Geçmişte satın aldıklarınıza bağlı olarak yeni müzik önerileri. Ve çok daha fazlası.

Aktivasyon yöntemi: Ücretsiz
Boyut: 256.88 & 212.01 Mb

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Versiyon yenilenmiştir..

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)