WarezTurkey » Program indir » Adobe Photoshop Extended CS5.1 v 12.1 Türkçe + İngilizce Full indir

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Adobe Photoshop Extended CS5.1 v 12.1 Türkçe + İngilizce Full indir

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 30-04-2011, 09:26

74
Adobe Photoshop Extended CS5.1 v 12.1 Türkçe + İngilizce Full indir


Adobe Photoshop Extended CS5.1 v 12.1 Türkçe + İngilizce Full indir


Adobe Photoshop Extended CS5.1 v 12.1 sürümü Türkçe ve ingilizce olarak ayrı ayrı yüklenmiş olup indirilmeye hazırdır. Diler Türkçe olan paketi dilerseniz ingilizce olan paketi indirin. Türkçe paket yama v.s değildir orjinal Türkçe'dir.

Geleneksel dijital görüntülemenin ötesine geçin. Saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin. Görüntü öğelerini kaldırdığınızda kalan boşluğun neredeyse sihirli bir biçimde dolduğunu görün. Metin ve diğer 2D grafiklerini kolayca yükselterek 3D logolar ve resimler oluşturun.


Sıra dışı boyama efektleri Yeni
Tuval üzerinde renk karışımı olanağı veren Karıştırıcı Fırça; gerçeğe benzer, dokulu fırça darbeleri oluşturmanızı sağlayan Kıl Fırça İpuçları; ekran üzeri renk seçicisi ve diğer araçlarla doğal ve gerçekçi boyama efektleri elde edin.


İçerik Duyarlı Dolgu Yeni
Tüm görüntü ayrıntıları ve nesneleri kaldırıp İçerik Duyarlı Dolgunun geride kalan boşluğu sihirli bir şekilde nasıl doldurduğunu izleyin. Bu çığır açıcı teknoloji aydınlatma, ton ve paraziti eşleştirerek kaldırılan içeriğin hiç yokmuş gibi görünmesini sağlar.


Kolaylaştırılan karmaşık seçimler Yeni
İyileştirme, birleştirme veya mizanpaja yerleştirme için saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin. Seçim kenarları etrafındaki arka plan rengini ortadan kaldırın ve yeni iyileştirme araçları ile seçim kenarlarını otomatik olarak değiştirin ve maskeleri mükemmelleştirin.


Kukla Çarpıt Yeni
Tasarımlarınız için benzersiz, yeni görünümler oluşturmak için grafik, metin veya görüntü öğelerini düzgün biçimde çarpıtın veya uzatın.


Yüksek kaliteli HDR görüntüleme Gelişmiş
Benzersiz bir hız, kontrol ve doğrululukla fotoğraf gerçekliğinde veya gerçeküstü HDR görüntüleri oluşturun. Otomatik hayalet giderme ve ton eşleştirme ile ayarlamalarda daha fazla kontrol sayesinde şimdiye kadarki en iyi sonuçları alın ve hatta tek pozlamalı fotoğraflara HDR görünümü kazandırın.


Verimli iş akışı Gelişmiş
Photoshop kullanıcıları tarafından talep edilen onlarca özellik ve geliştirme sayesinde verimlilik ve yaratıcılık geliştirmelerinin keyfini çıkarın. Görüntüleri otomatik olarak düzleştirin, renkleri bir ekran üzeri renk seçicisinden seçin, birçok katmanın opaklığını tek seferde ayarlayın ve çok daha fazlasını gerçekleştirin.


Daha iyi ortam yönetimi Gelişmiş
Daha esnek toplu adlandırma ile ortamları kolayca yönetin ve Photoshop Extended içindeki özelleştirilebilir Adobe Mini Bridge panelini kullanarak çalıştığınız bağlamda varlıklarınıza erişin.


Adobe Repoussé ile 3D yükseltmeleri Yeni
Adobe Repoussé teknolojisi ile tüm katman, seçim, yol veya katman maskelerinden 3D logolar ve resimler oluşturun. Tasarımlarınızı bükün, döndürün, yükseltin, eğin ve şişirin.


İleri teknoloji ham görüntü işleme Gelişmiş
Adobe Photoshop Camera Raw 6 eklentisini kullanarak renk ve ayrıntıları korurken görüntü parazitini zarar vermeden giderin; dijital fotoğrafların daha doğal görünmesi için gren ekleyin; kırpma sonrası vinyet oluşturma sırasında daha fazla kontrol sağlayın ve çok daha fazlasını gerçekleştirin.


Geliştirilmiş 3D gerçekçiliği ve zengin malzemeler Yeni
Kolay gölge oluşturma, görüntü tabanlı ışıklar ve cam ve krom gibi malzemelerle 3D nesneleri ve tasarımları geliştirin. Alan derinliği için mesafeyi ayarlayarak 3D sahnenizdeki farklı odak noktalarını keşfedin.


Platformlar arasında daha hızlı performans Gelişmiş
Platformlar arası 64 bit desteğinin avantajlarından yararlanarak günlük görüntüleme işlerini hızlandırın ve çok büyük görüntüleri 10 kata kadar daha hızlı işleyin. (Mac OS, Microsoft® Windows® 7 veya Windows Vista® 64 bitlik sürümüyle birlikte 64 bit uyumlu bilgisayar gerektirir. Gerçek performans RAM miktarı, sürücü türleri ve diğer etkenlere göre değişiklik gösterir.)


Adobe Repoussé ile 3D yükseltmeleri Yeni
Adobe Repoussé teknolojisi sayesinde daha fazla esneklikle tasarım yapın. Tüm metin katmanı, seçim, yol veya katman maskelerinden 3D logoları, web düğmeleri ve resimler oluşturun ve tasarımlarınızı bükün, döndürün, yükseltin, eğin ve şişirin.


Kolaylaştırılan karmaşık seçimler Yeni
Saç gibi karmaşık görüntü öğelerini seçerken şimdiye kadar olmadığı dek iyi sonuçlar alın ve seçim kenarları etrafındaki arka plan rengini ortadan kaldırın. Yeni iyileştirme araçlarını kullanarak seçim kenarlarını otomatik olarak değiştirin ve maskeleri mükemmelleştirin.


Aşağıda Türkçe ve İngilizce olan sürümler ayrı ayrı olarak verilmiştir, dosyalar orjinal olup yama v.s değildir, ister Türkçe isterseniz ingilizce olan sürümü indirebilirsiniz. Dosya içersinde ayrıca key-gen mevcut olup kimi antivirüsler bunları silebilir dosyayı rardan çıkarmadan önce antivirüs yazılımınızı kapatarak bu sorunu çözebilirsiniz.

Türkçe Sürümden Bir Kare




Minimum sistem gereksinimleri
Windows®
2 GHz veya daha hızlı işlemci*
Microsoft® Windows® XP Service Pack 3, Windows® Vista® Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise Service Pack 2, Windows® Vista® 64 bit veya Windows® 7
1 GB RAM veya daha fazlası önerilir
Yükleme için 1GB kullanılabilir sabit disk alanı; yükleme sırasında ek boş alan gerekir (Photoshop CS5.1 flash tabanlı depolama aygıtlarına yüklenemez.)
Donanım hızlandırma nitelikli OpenGL® grafik kartına, 16 bit renk ve 256 MB VRAM'e sahip 1.024x768 ekran (1.280x800 önerilir)
DVD-ROM sürücüsü
Adobe Photoshop Extended uygulamasındaki bazı 3B özellikleri için, en az 256 MB VRAM'e sahip (512 MB VRAM önerilir) OpenGL 2.0 uyumlu ekran kartı gerekir
Shader Model 3.0
Bridge uygulamasındaki bazı özellikler, en az 128 MB VRAM'e sahip DirectX9 uyumlu ekran kartı kullanır
Multimedya özellikleri için QuickTime 7.4.5 gerekir
Çevrimiçi hizmetler için geniş bantlı Internet bağlantısı gerekir
*AMD sistemleri için SSE2 özelliği etkin olan işlemci gerekir

Mac OS X
Çok çekirdekli Intel® işlemci
Minimum Mac OS X v10.5.7 gereklidir; Mac OS v10.6.2 önerilir; 32 bit ve 64 bit sistemler (Yalnızca 32 bit ile çalışan eklentileri çalıştırmak için 32 bit kullanmanız gerekebilir.)
1GB RAM veya daha fazlası önerilir
Yükleme için 2GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ilave sabit disk alanı gerekir (Photoshop CS5.1, büyük küçük/harf duyarlı dosya sistemi kullanan bir birime veya flash tabanlı depolama aygıtlarına yüklenemez.)
Donanım hızlandırma nitelikli OpenGL® grafik hizmetine, 16 bit renk ve 256 MB VRAM'e sahip 1.024x768 ekran (1.280x800 önerilir)
DVD-ROM sürücüsü
Adobe Photoshop Extended uygulamasındaki bazı 3B özellikleri için, en az 256 MB VRAM'e sahip (512 MB VRAM önerilir) OpenGL 2.0 uyumlu ekran kartı gerekir
Shader Model 3.0
Multimedya özellikleri için QuickTime 7.4.5 gerekir
Çevrimiçi hizmetler için geniş bantlı Internet bağlantısı gerekir


Not : Türkçe dil paketli olan sürümde ayrıca Çekce, Macarca, Polonyaca, Romence, Rusça, Türkçe, Ukraynaca dilleride yer alır.Kurulumda ilk adımda sözleşme için dil sorar sonraki adımda tekrar bir dil daha sorar o alanda Türkçe'yi seçmelisiniz.
İndirme Linkleri


Adobe Photoshop Extended CS5.1 v 12.1 Türkçe + İngilizce Full indir
- Partlar uyumlu olup karışık indirebilirsiniz, linkleri indirebilmek için linklere tıklayınız kopyala yapıştır yapmayınız

::: Türkçe Sürüm :::
turbobit linkleri
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8


Letitbit
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8

Netload
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
8. Part dier altenatiflerden indirebilirsiniz (Netload blacklist uygulamas nedeni ile)




::: ingilizce Sürüm :::
turbobit linkleri
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5


Letitbit
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5



Netload
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5


Tek Link Letitbit
ingilizce Sürüm | Türkçe Sürüm


Tek Link Turbobit
ingilizce sürüm | Türkçe Sürüm



:: Problem Yaşayanlar için WT Host Değitirici (Dosyayı tamamen değiştirmez, sadece gerekli satrlar ekler) ::

UpLoaded | FreakShare | Letitbit | turbobit


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > Grafik Dizayn

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
5 Şubat 2015 12:08

Apo

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
gerçekten mükemmel bir site.Gerek üye gerek yönetici bakımından. paylaşımlar şahane Bilgisayarımda ne varsa buradan indirdim.Abartısız söylüyorum.

<
  • 59 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
20 Ocak 2013 19:08

Nicholei-hell

  • Üye Grubu: Üye
 
Mesajdan sonra biraz uğraşınca olayı çözdüm. Öncelikle Host dosyasının yazmayışının sebebi KIS 2012 malesef. Antivirüs engellemiş. Onu kapatıp tekrar Host yazıcıyı çalıştırdım. Kontrol ettim yazmış.. CS5 i silmiştim zaten. Ccleaner ile de temizlemiştim. Amaa Laptop u açıp kapamamıştım. Açıp kapadıktan sonra tekrar kuruluma geçince bu sefer 130 .... ile başlayan bir serial üretti ve bunu kabul etti. Sanırım Pc yi kapatıp açtıktan sonra Ccleaner ile tekrar temizleyince herşey iyice temizlendi..

Birisinin işine yarar diye yorum yazim dedim. Aynı sorunu yaşayan olabilir.

<
  • 59 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
19 Ocak 2013 22:16

Nicholei-hell

  • Üye Grubu: Üye
 
Merhaba Hocam ;
Eklentinin Host dosyasını düzenlediğini sanarak Kuruluma geçtim . Plug-in lerin de tik lerini kaldırdım. Oda ne? Bugün gelip açtığımda Güncelleme Bildirimlerini gördüm ve gayri ihtiyari Serial sormaya başladı. Bu arada aynı pc de CS6 tÜRKÇE DE kurulu. CS5 in ENG versiyonu kuruluydu. Programı kaldırdım ve Cclleaner ile de kayıt ve cokie ne varsa temizledim. Yeniden kurayım dedim ama Serial kısmına bir sürü farklı serial yazsam da kabul ettiremedim.. Önerisi olan varmı acaba?

CS6 TR yi de silmek istemiyorum açıkcası..

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.. İyi çalışmalar.


Cevap : Serial kabul etmesi için host dosyasının belirtildiği gibi olması gerekir. Antivirüs programınız var ise kapatın ve konu altında yer alan WT Host değiştiriciyi windows 7 yada vista kullanıyorsanız yönetici olarak çalıştırın. Hosts dosyasınıza adobe ile alakalı ip adreslerini ekler. Sonra serial girin ancak öncesinde hosts dosyasınızı kontrol edin ip adresleri eklenmiş mi?

Bu işleme rağmen kabul etmezse kayıt dosyalarını temizlemeniz gerekir. Oda açıkcası nereye ne atıyor bilmek zor.

<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
3 Eylül 2012 10:49

x525

  • Üye Grubu: Üye
 
emeginize sağlık kardeşler.

<
  • 13 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
11 Ağustos 2012 16:54

fntstk

  • Üye Grubu: Üye
 
Teşekkürler

<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
28 May 2012 18:30

KinqWolf

  • Üye Grubu: Üye
 
Sayın yetkililer ben tüm partları indirdim klosöre çıkartmayı filan hepsini yaptım türkçe sürüm indirdim 8 part Fakat Setup'a Tıkalyınca Aşagıdaki Hatayı Alıyorum Nedeni Nedir_? Çözümü Varmı.! Yardımcı Olursanız Sevinirim.!

Cevap : Herhangi bir resim gelmemiş, resim eklerken başındaki http silip ekleyiniz. Bir bakalım bildiğimiz birşeyse yardımcı olalım.

Düzenleme : Mailinizi gördüm ve size bir link yolladım orayı inceleyiniz.

<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
23 May 2012 15:26

volkan_digital

  • Üye Grubu: Üye
 
şifrelenmiş dosya için parola soruyor ne yapmam gerekiyor


Cevap : İndirme linkleri altında rar şifresi yazıyor

<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
8 May 2012 00:44

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
rime4444,
Tek fark şu, ingilizce paketi sadece ingilizce dil desteği sunar. Türkçe paketinde ise Türkçe dili haricinde konuda yer alan dillerde mevcut, bu nedenle boyut farkı var. Derseniz ingilizce gibi Türkçe'de tek başına yokmu? Cevap hayır orjinal olarak bu şekildedir.

<
  • 4 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
8 May 2012 00:33

rime4444

  • Üye Grubu: Üye
 
İngilizce sürüm ile Türkçe sürüm arasında ki tek fark dil mi çünkü tek linkte Türkçe 2 gb İngilizce ise 962 mb?

<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
25 Nisan 2012 20:23

ottomanist

  • Üye Grubu: Üye
 
admin gerçekten her şeyiyle mükemmel bir site ancak 4. Part CRC hatası verebiliyor sorunu gidermeniz mümkün mü :? Şimdiden tşk ederim bekliyorum


Cevap : Sorun bizle alakalı değil, SSS alanını açınız orada crc adlı makaleyi inceleyiniz.

Önceki Sonraki
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)