WarezTurkey » Portable » EVEREST Corporate 5.50.2100 Multilingual Portable

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

EVEREST Corporate 5.50.2100 Multilingual Portable

Ekleyen: Evan - Tarih: 7-04-2010, 21:03

0
EVEREST Corporate 5.50.2100 Multilingual Portable

EVEREST Corporate Edition ağa bağlı bilgisayarlar üzerinde ağ denetimi yapabilen bir sistem bilgilendirme yazılımıdır. Küçük ve büyük kurumlarda kullanılan bilgisayarlarda mevcut olan ağ yapısı hakkında derinlemesine bilgi veren ve zaman içerisinde ağ üzerinde olan değişiklikleri raporlayabilen yazılım mevcut veritabanı hakkında da bilgi verebilmektedir. Gerekli durumlarda yazılımla bir başka bilgisayara uzaktan bağlantı gerçekleştirme imkanınız da bulunmaktadır. Hatta uzaktan bağlantı gerçekleştirilen bilgisayarın sistem bilgilerinizi de elde edebilmeniz mümkün. Eğer sunucu hizmeti veren bir bilgisayarınız varsa yazılım bu türden bilgilendirmeleri de ayrıntılı biçimde yapabiliyor.

Her türlü ağ bilgilendirmesini yapabilen yazılım yerel sistem bilgilendirmesi konusunda da oldukça ayrıntılı çalışıyor. Bilgisayarınızdaki tüm donanımlar ve yazılımlar hakkında istediğiniz tüm bilgilere tek tıklama ile erişebilmeniz mümkün. Tüm bu bilgileri HTML, CSV vb. raporlama biçimlerinde görebilmeniz ve kaydetmeniz de sağlanmış. İşletim sisteminiz, sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamalar, güvenlik durumunuz, DirecX yapılandırmanız en ince ayrıntılarına kadar incelenerek size sunuluyor. Sistem kararlılık testi yapabilmeniz de ek bir özellik. Kullanımı oldukça kolay olan yazılım Türkçe dil desteğine de sahip olduğundan her alanını rahatça öğrenip bilgi alabilirsiniz.

Kategori: Portable

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)