WarezTurkey » Antivirus » Norton 360 Premier Edition 3.6.2.12 | [RS][HF]

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Norton 360 Premier Edition 3.6.2.12 | [RS][HF]

Ekleyen: timsahcan - Tarih: 1-04-2010, 00:00

1
Norton 360 Premier Edition 3.6.2.12 | [RS][HF]

Norton 360 Premier Edition 3.6.2.12 | 85 MB | RapidShare ve Hotfile Linkleri

Bilgisayarınızı, dosyalarınızı ve kimliğinizi sektörün en hızlı, en hafif ve en kapsamlı güvenlik çözümü olarak korur.



Temel Teknolojiler


* Antivirüs
* Botnet Koruması
* Norton Safe Web
* Ağ Koruması
* Otomatik Yedekleme ve Geri Yükleme
* Norton Insight
* Casus yazılımları önleme
* Norton Identity Safe
* Güvenlik Duvarı
* Bilgisayar Ayarlama
* Norton Tarayıcı Koruması
* Norton Hızlı Güncellemeler

Neden Norton 360 ?



* Bilgisayarınızı, çevrimiçi etkinliklerinizi ve kimliğinizi 7 gün 24 saat korur Virüslere, casus yazılımlara, solucanlara, kimlik avına, korsanlara ve diğer tehditlere karşı kapsamlı, tam otomatik bir çözümle ödül kazanmış koruma sunar.


* YENİ! Sizi yavaşlatmadan sektörde lider bir güvenlik sağlar Daha hızlı çalışır ve rakip programlardan daha az bellek kullanır, böylece güvenlik için performanstan ödün vermenize gerek kalmaz.
* YENİ! Botnet'leri engeller Korsanların bilgisayarınızın denetimini ele geçirmesini ve özel bilgilerinize erişmesini önlemek için botnet'leri otomatik olarak algılar.
* YENİ! Çevrimiçi alışverişi daha güvenli duruma getirir Endişelenmeden alışveriş yapabilmeniz için sizi güvensiz web sitelerine ve şüpheli satıcılara karşı uyarır.
* Çevrimiçi alışveriş ve banka işlemleri yaparken ve web'de gezinirken kimliğinizi korur Sizi "kimlik avına" karşı korumak için gerçek siteleri doğrular ve sahte siteleri belirler.
* Tek tıklamayla web sitelerinde güvenli oturum açma olanağı sunar Sitelerde tek tıklamayla oturum açabilmeniz için oturum açma ve parola bilgilerinizi otomatik olarak depolar. Bilgilerinizi çalmak için tuş vuruşlarını kaydeden programları ve diğer programları engeller.
* Tarayıcınızı saldırılara karşı korur Siber suçluların bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımları yüklemek için web tarayıcınızdaki güvenlik açıklarını kullanmalarını önler.
* YENİ!En güncel korunmayı sağlar Her 5-15 dakikada bir arka planda yeni virüs tanımlarını denetler ve indirir. Performanstan ödün vermeden sürekli koruma elde edersiniz.
* YENİ! Önemli dosyalarınızı kaybolmaya karşı korur Bilgisayarınız boştayken dosyaları otomatik olarak yedekler, böylece yedeklemeler sizi yavaşlatmaz veya çalışmanızı engellemez. 2 GB güvenli çevrimiçi depolama alanı (daha fazla alan satın alınabilir) içerir.*
* YENİ! Bilgisayarın önyükleme süresini kısaltır Bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını ve daha hızlı çalışmasını sağlamak için gereksiz başlangıç programlarını kapatır.
* Kablosuz ağınızı saldırganlardan korur Yetkisiz kullanıcıların bant genişliğinizi çalmasını ve dosyalarınıza erişmesini önler. Güvenli olmayan bir kablosuz ağa bağlandığınızda sizi uyarır.
* Bilgisayarınızın yeniymiş gibi çalışmasına yardımcı olur Gereksiz dosyaları siler, sabit sürücünüzü birleştirir, genel sorunları düzeltir ve bilgisayarınızı en yüksek performansta çalışacak şekilde ayarlar.

Kategori: Antivirus

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
28 Ekim 2010 07:46

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
malikane_16,
Zira norton key sorunu var, crackli anti olayına karşı olduğum için en azından ben crackli anti eklememeye çalışıyorum.

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)