WarezTurkey » Dizi » Supernatural S05E15 Dead Men Dont Wear Plaid HDTV XviD

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Supernatural S05E15 Dead Men Dont Wear Plaid HDTV XviD

Ekleyen: extend - Tarih: 31-03-2010, 22:08

0
Supernatural S05E15 Dead Men Dont Wear Plaid HDTV XviD



Konu:

Dizimiz Winchester ailesi ve onlara bağlı olarak çevrelerinde meydana gelen doğaüstü ve mistik olaylar silsilesini içermektedir. John Winchester in eşi Mary Winchesterın esrarengiz ve doğaüstü bir takım olaylar sonucunda bir yangında ölmesi hikayemizin başlangıç noktasını oluşturmaktadır. Bu olaydan sonra Jonh Winchester ve oğulları Sam ve Dean bu olayın sorumlusu yaratığı avlamak için yollara düşerler, bu esnada karşılaştıkları bir çok yaratık ve doğaüstü olaylara da karışmadan edemezler. Zamanla artık bunu kendilerine meslek edinirler ama temel hedefleri olan annelerinin ölümüne yol açan yaratığı aramaktan da geri durmazlar.

Dizi içerisindeki karakterleri inceldiğimizde Jonh Winchester koruyucu, ailesine çok düşkün olan ama bir o kadarda otoriter yapısıyla dikkat çeken bir karakter tablosu çizecektir, zaten onun bu yapısı dizideki bir çok olaya yön vermektedir. Kardeşlere baktığımızda ikisi de birbirini tamamlar nitelikte özelliklere sahiptir. Küçük kardeş Sam kendisine babası ve abisinde farklı bir yol çizmeye çalışır. Okula devam eder, kendine uzun süreli sağlam ilişkiler edinir ve eskiden sevgilisi Jessica bir iblis tarafından öldürülmüştür.Ama gelin görün ki gelişen olaylar onun da kardeşi Dean gibi bir yaratık avcısı olmasını engelleyemez. Ağabeyine oranla daha ılımlı bir karakter görünümü vermektedir. Dean ise özellikle babasının da etkisiyle küçük kardeşe tezat yaratık avlamaya hayli hevesli, serseri ruhlu bir yapıya sahiptir. Bu abi kardeş olayı biraz klişe gibi gözükse de sonuçta oyunculuk herşeyi değiştiren yegana faktördür.

5. Sezon HDTV

15.Bölüm

Türkçe Altyazı İçinde'dir.





https://www.warezturkey.me/370407306/Supernatural.S05E15.HDTV.XviD.extend.part1.rar
https://www.warezturkey.me/370407162/Supernatural.S05E15.HDTV.XviD.extend.part2.rar




Linkler Uyumludur

Kategori: Dizi

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)