WarezTurkey » Belgeseller » National Geographic - Felaket Anları: Feribot Faciası | Türkçe Dublaj

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

National Geographic - Felaket Anları: Feribot Faciası | Türkçe Dublaj

Ekleyen: Derin PC - Tarih: 20-03-2010, 12:24

0
National Geographic - Felaket Anları: Feribot Faciası | Türkçe Dublaj


CGI (Bilgisayarda Yaratılan Görüntüler), adli tıp kayıtları ve tanık ifadeleri bir araya getirilerek dünyanın en büyük felaketlerinden bazıları yeniden canlandırılıyor.
Gelişmiş CGI'ler, canlandırmalar, arşiv görüntüleri, adli tıp ve etkileyici tanık kayıtları ve uzman görüşlerinden faydalanılarak modern zamanların en büyük felaketlerinin son anlarını ilgi çekici detaylarla yeniden canlandırıyoruz.Akdeniz'de Uçak Kazası1954 yılı başlarında, dünyadaki ilk jet yolcu uçaklarından İngiliz yapımı Havilland Comet Londra'ya gitmek üzere Roma'dan havalandıktan 20 dakika sonra Akdeniz'e düştü. Otopsi incelemelerinde 35 kişide tuhaf yaralanmalara raslandı. Araştırmacılar uçağın parçalarını bir araya getirerek bu garip duruma bir cevap bulmayı umuyordu. Üç ay sonra ikinci bir Comet düştü ve yine ölenlerde aynı tür yaralanmalara raslandı. Cometler'in düşmesine ve böyle tuhaf yaralanmalara ne sebep olmuş olabilirdi? MontserratYumuşacık kumlu plajları, verimli bitki örtüsü ve mükemmel manzarasıyla Montserrat gerçek bir Karayip cennetidir. Bu küçük ada 1995 yılında 300 yıldır ilk defa patlayan Soufriere Hills Volkanı nedeniyle büyük bir korku yaşadı. Uzmanlar volkanın etrafında bir yasak bölge oluşturdular ancak 25 Haziran 1999 yılında tekrar patlayan volkan tonlarca lav saçarak 19 kişinin ölümüne ve pek çok köyde hasara neden oldu. Program trajediden önceki son anları yeniden canlandırıyor. Chicago Uçuşu 19125 Mayıs 1979'da tatil ve iş amaçlı seyahat eden yolcularla dolu McDonell Douglas - DC10 tipi bir uçak Chicago'da bulunan O'Hare Havaalanı'ndan (ABD) havalandı. Havalandıktan sadece 31 saniye sonra uçağın motorlarından birinin güç kaybetmesi nedeniyle uçak yakındaki bir karavan parkına düştü ve kazada 273 kişi öldü. Yüzlerce tanık havalandıktan sonra uçağın motorlarından birinin kanattan ayrıldığını söylüyor ancak üç motorlu DC10'ların uçabilmesi için sadece bir tek motor yeterli. Peki o zaman DC10 pilotları kontrolü neden bu kadar hızlı kaybetti? Amerika'nın en büyük kazalarının ardındaki sırları öğrenmek için bize katılın.

Kategori: Belgeseller

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)