WarezTurkey » Program indir » Corel Designer Technical Suite X4 v14.1.0.235 Multilingual

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Corel Designer Technical Suite X4 v14.1.0.235 Multilingual

Ekleyen: supremacy - Tarih: 3-02-2010, 07:37

0
Corel Designer Technical Suite X4 v14.1.0.235 Multilingual

Corel Designer Technical Suite X4 v14.1.0.235 Multilingual | 509 Mb


Corel Designer Technical Suite 12 spesifik olarak teknik illüstrasyonları daha üretken hale getirirken kullanıcıya teknik dokümantasyon yaratmada çeşitli olanaklar tanıyan ve sıradışı duyarlık ve hızda öğretici kılavuzlar ve bakım kaynakları sunan bir yazılım.

Sıradışı bir fiyat/performans oranı ve üstün kullanım kolaylığı ile Corel Designer Technical Suite 12; otomotiv, havacılık, savunma, peyzaj ve giyim endüstrisi üretiminde çalışan profesyonel illüstratörler için yaratıldı.

Birçok uygulama ile uyumlu olan Corel DESIGNER Technical Suite 12; AutoCAD 2004, Scalable Vector Graphics (SVG), Adobe Illustrator, CorelDRAW, TIFF ve bunlar gibi 75'ten fazla dosya formatını destekliyor.

Corel DESIGNER Technical Suite 12 şu bileşenlerden oluşuyor: kesin teknik illüstrasyon ve planlar için Corel DESIGNER 12; profesyonel imaj düzenlemesi için Corel PHOTO-PAINT 12; bitmap'leri ve çeşitli dokümanları vektör grafiklerine dönüştürmek için CorelTRACE 12 ve birçok teknik dokümanın ayrılmaz parçası olan ekran görüntülerini yakalayan Corel CAPTURE 12.

Sistem: Windows 2000/XP/Vista/7
Dil: Multilingual (Çoklu)

Corel DESIGNER Technical Suite X4 is the trusted choice for businesses that need to effectively communicate the strengths of their products and services through clear, informative technical illustrations or diagrams. From operation guides and parts catalogs, to schematics, wiring diagrams, assembly instructions, maintenance manuals and architectural presentations, this complete suite allows organizations of any size to create powerful technical graphicsfast!
What's Included:
* Corel DESIGNER X4
* Corel PHOTO-PAINT® X4
* Corel® PowerTRACE X4
* Corel CAPTURE X4
* Right Hemisphere® Deep Exploration 5.7 CSE
* Printed User Guide

Market-leading file compatibility
3D import with Right Hemisphere Deep Exploration technology lets you open and work with 3D design data and convert 3D files to 2D, without needing a CAD license. New and extended support for Microsoft® Publisher, Microsoft® Visio®, Microsoft® Office, PDF, CGM, SVG, AutoCAD® DXF, AutoCAD® DWG, PDF 1.7, PDF/A and JPEG 2000 creates seamless file compatibility and eliminates file conversion errors.

Precise technical illustration tools
Accurately draw, resize and rotate shapes and lines with the help of the Object Coordinate docker and add missing detail and context when illustrating complex technical content with 2-Point Line, Dimension, Callout and Projected Drawing tools.

New and enhanced diagramming tools
Make wiring diagrams and flow charts easier to read and edit with enhanced connector lines, halos on curves and new arrowhead tools for improved accuracy.
Professional photo-editing power
Work with photos, including raw files, from over 300 camera models and achieve professional-quality color and accuracy with the new Image Adjustment and enhanced Cutout labs.
OS: Windows 2000/XP/Vista/7
Interface: Multilingual





Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)