WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Mustafa Hakkında Herşey / DVDRip

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Mustafa Hakkında Herşey / DVDRip

Ekleyen: plextor57 - Tarih: 10-10-2009, 01:07

1
'Mustafa


Mustafa Hakkında Herşey / DVDRip




Süre: 119 dk
Oyuncular:
Fikret Kuşkan: -- Mustafa
Nejat İşler-- Fikret
Başak Köklükaya-- Ceren
Şerif Sezer-- Mukadder
Arda Seçgün-- Kerem
Zeynep Eronat-- Selda
Yönetmen: Çağan Irmak
Yapımcı: Abdullah Oğuz
Müzik: Mor ve Ötesi
Görüntü Yönetmeni: Selahattin Sancaklı

Mustafa Hakkında Herşey
"ASLINDA HİÇ BİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR".
Güzel bir düşü aratmayacak mutlu bir yaşamı vardı Mustafa'nın. Güzel ve severek evlendiği bir eşe, mükemmel bir işe, dünyalar güzeli bir evlâda sahipti. Ama hiçbir şey göründüğügibi değildir. Mustafa'nın bozulmayacağını düşündüğü, asla uyanmayacağını zannettiği bu güzel düş elim bir trafik kazası sonucu kâbusa dönüşür. Mustafa, reklam şirketi sahibi,genç ve başarılı bir işadamıdır. Karısı Ceren ve oğlu Kerem ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ceren'e büyük bir aşkla bağlıdır. Fikret ise Ceren'in taksi şoförü olan sevgilisidir.Ceren ve o anda yanında olan genç bir erkek trafik kazası geçirirler. Genç erkeğin ağır yaralandığı feci kazada, Ceren ardında binlerce soru işareti bırakarak hayata veda eder.
Bir anda her şeyin kontrolünü kaybeden Mustafa için yaşam artık bilmecelerle doludur. Karısının yanındaki genç adam kimdi? Neden Kilyos'tan dönüyorlardı? Karısı ondan daha neler saklamıştı? Mustafa bütün bu soruların cevaplarını şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaparak kendi yöntemleri ile bulmaya karar verir. Karısı ile birlikte kaza geçiren ve adının Fikret olduğunu öğrendiği genci rehin alıp uygarlıktan uzak bir yere kaçırır.
Ölüm kalım savaşına dönüşen planını büyük bir ustalıkla uygulamaya koyulan Mustafa eve kapattığı Fikret'le kedinin fare ile oynadığı gibi oynamakta, onu çeşitli yöntemlerle konuşturmaya çalışmaktadır. Mustafa'nın hesaplarına göre taksi şoförü olan bu genç adam bütün sırları teker teker açıklayacak o da evin arka tarafındaki mezarı her gün azar azar derinleştirecektir. Ancak polisler, meraklı komşu ve Mustafa'yı arayan yakınları sayesinde hikaye artık tavşan kaç tazı tut biçimine bürünür. Hayatını cehenneme çeviren trafik kazasının ardındaki gerçeği çözmeye çalışan Mustafa, hiç hesapta yokken hayatının başka karanlık köşelerini de keşfedecek, geçmişiyle ve kendisiyle acımasızca yüzleşecek bu arada kökleri çocukluğuna kadar uzanan müthiş bir sırrı da itiraf edecektir.



'Mustafa


Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 8 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
15 Kasım 2010 07:02

Pispisicik

  • Üye Grubu: Üye
 
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)