WarezTurkey » İpuçları » Netten Para Kazanma Yolları - Ders 2

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Netten Para Kazanma Yolları - Ders 2

Ekleyen: supremacy - Tarih: 24-09-2009, 18:01

1
'Netten


Netten Para kazanma yolları ders 2 ile devam edelim.



Ders 1 in ana konusu şu arkadaşlar, kendinizi saf yerine koydurmayın bu kan emiciler yıllarca bunu yaptılar,ancak insanlarda artık daha bilgili ve daha uyanık.Anladıkki reklam okuyarak mail okuyarak bu işler yapılmaz.Hala inat eden varda buyursun denesin :)

Peki nasıl kazanıcaz biz para?

Netten öyle çok büyük meblalar beklemeyin,elbet kazanma yolları var ama zaman ve tecrübe ister.İlk para kazanma yolu Web siteleridir.

1- Web siteleri

Web siteleri net üzerinde bilgiler dosyalar yada buna benzer bir çok konu bulabiceğiniz topluluklar.Bugün site açın yarın para basarsınız diye bir kaide yok.Ben ısrar ediyorum webden büyük meblallar öyle kolay kazanılmaz.

Önce düşünü bir web sitesi yapabilirmisiniz,işletebilirmisiniz? Reklam çeşitleri bulabilirmisiniz,sitenizi büyültebilirmisiniz zira hiti olmayan siteden para kazanılmaz değilmi?

Öncelik ile web siteleri hitli olmalıki reklam alabilesiniz.Buna ek olarak reklam networkleri vardır bunların en bilinen ve en güvenileni google/adsense dir.

Web sitesi sahipi olabilmeniz için temel bilgilere ihtiyacınız var bu bilgileri ben anlatmıycam,çünkü konu web sitesi nasıl yapılır değil,nasıl para kazanılır.Şunu sakın unutmayın warez siteler illegal siteler çok kazandırır diye bir kaide yok.Eğer eli ayağı düzgün bir legal siteniz olursa emin olun daha iyi paralar kazanabilirsiniz.

Hiç site yapmayı bilmiyorsanız

1- www.blogger.com
2- www.blogcu.com

sitelerinden ücretsiz bloglar bile açabilirsiniz.Hiç gidip yok tr.gg yok sitemynet ile uğraşmayın.Bu 2 yer hazır siteler yapabilceğiniz en güvenli en sağlam yerlerdir.İçerik kısmı size kalıyor ister blog tutun ister insanların karşılaştığı hatalar ve çözümlerini yazın birşeyler yazın.Sakın unutmayın copy/paste size sadece zarar getirir fayda değil.Bu sitelerinizi açtıktan sonra hit sağlayabilersiniz sabit reklamlar alabilir,google/adsense den hesap alıp çok büyükte olmasa paralar kazanabilirsiniz.

Yukardaki örneklemeler bilgisi olmayan arkadaşlar içindir.Azda olsa web tarafında bilginiz varsa bir proje hayal edin ona uygun sistemi bulun ve sitenizi açın.Hit sağlamaya bakın.

Şunu unutmayın siteniz ne ise ona göre reklam bulursunuz adult bir siteniz varsa reklam çeşidi bellidir sexshop reklamları, tutup siz adsense reklamını koyarsanız adult siteye google belki 1 ay anlamaz 2. ay hesapınızı mutlak banlar.Google adsense ile sakın hile yapmayın :)

Oyun sitesinde oyun reklamları,kadın siteleri için kadınlara yönelik ürünlerin reklamları.

Unutmayın kimse birden büyümez zaman ve sabır ister.Hitli bir site için sağlam özgün konularını yazılarınız olmalı,sağlam geri bağlantılar bunun adı (backlink) leri olmalı.Bunlarıda siz araştırıp bulmalısınız.

Evet zahmetli geldi değilmi? Ama yalan değil çünkü burda emek vermeniz söz konusu, hayaller sizin hayal edin ve projeye dökün.

3. dersimiz ise biraz daha farklı olucak.





Kategori: İpuçları

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 5 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
17 Ağustos 2011 10:23

TÜRKKOBOY

  • Üye Grubu: Üye
 
helal kaptan

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)