WarezTurkey » Program indir » Windows 7 Aktivasyon Programı -7Loader By Orbit30 & Hazar 2009 Build v1.4 Fixed

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Windows 7 Aktivasyon Programı -7Loader By Orbit30 & Hazar 2009 Build v1.4 Fixed

Ekleyen: supremacy - Tarih: 17-08-2009, 15:29

2 Bu program şuan piyasada bulunan Windows 7 sürümlerini tam olarak etkinleştirmeye yarayan bir program.Gerek 32 bit gerek 64 bit işletim sistemleri için uygundur.Şuan sunulan aktivasyon araçlarının en iyisi ve en başarılısı diyebilirim.Programın orjinal ismi 7Loader By Orbit30 & Hazar 2009 Build v1.4 Fixed

Kullanımı: Arkadaşlar önce çalıştır kısmına uac yazın enterlayın çıkan yerdeki seviyeyi en alta çekiniz.Daha sonra pcyi restart yapmanız istenir restart yapın.Tekrar pc açılınca Programı sağ tık yaparak yönetici olarak çalıştırın deyin, program açılır ve karşınıza logolardan oluşan bir program çıkıcak aynı resimdeki gibi.Şimdi programda 2 şekilde aktivasyon yapma seçeneği var.İlk olarak ankartınız hangisi ise onu seçiyoruz biraz bekliyoruz ve aşağıdaki ortadaki butondan loader diyoruz, bu anakartta olabilir işlemcinizde olabilir.Bu yüklenme biraz zaman alabilir.Yükleme sonrası bir bilgi penceresi açılır ve restart yapmanız istenir.Bilgisayarım özeliklerden bakarsınız işlem tamamsa başarılı olmuş demektir.Eğer olmadıysa 2. yolu seçiyoruz ki ben bayağı uğraştım

2. Yol programın en altında solda bir buton var SLIC 2.1 in BIOS buna tıklıyoruz ve karşımıza bir liste geliyor bu listeden anakartımızın markasını seçiyoruz ve bekliyoruz.Bir pencere açılır tamam diyoruz.Biraz bekliyoruz ve son olarak ortada bulunan İnstall 7loader butonuna basıp bekliyoruz bu işlem zaman alabilir.

Dikkat etmeniz gerekenler antivirüsleriniz kapalı olsun,zira bazı antiler programı engelleyebiliyor.Eğer bu 2 yöntemde işinize yaramaz ise burda sitem etmeyin araştırın.Zira ben aktivasyon için 1 gün uğraştım.Sorunu bu program ile çözdüm.Eğerki bu programdan önce diğer aktivasyon araçlarını kullandıysanız buda bu program sağlıklı çalışmayabilir.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
17 Ağustos 2009 17:23

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
bytaner,
Aşağıdaki resim benim pcden ve dostum bilip bilmeden ahkam kesmekten vazgeçin.Yukarda yazılanları yapıp sonuç alamıyorsanız ki ben bir gün uğraştım ve sonuçta yukardaki bilgi çıktı.Araç şuan işe yarıyor ama yarın ne olur Allah kerim.He bu arada ben gerek Türk forumlar gerek yabancı forumlarda bir çok araştırma yaptım şuan 2 çözüm var 1 bios ile yapılan 2 bu.Bios ile yapılan çözüm kolay ama en ufak hatada geri dönüşü yok.Yani anakart kaldır at olur.
Aktive Edilmiş sistem

<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
17 Ağustos 2009 16:50

bytaner

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
Buda patlar Finali buda activ etmiyor

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)