WarezTurkey » Program indir » Cloudflare WARP - Ücretsiz Kaliteli VPN Önerisi (Windows/macOS/Android/iOS)

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Cloudflare WARP - Ücretsiz Kaliteli VPN Önerisi (Windows/macOS/Android/iOS)

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 14-02-2021, 22:51

0
Cloudflare WARP - Ücretsiz Kaliteli VPN Önerisi (Windows/macOS/Android/iOS)

Cloudflare WARP - Ücretsiz Kaliteli VPN Önerisi (Windows/macOS/Android/iOS)


Bana sıkça sorulan bir soru; ücretsiz + kaliteli vpn önerebilir misin? Değerli arkadaşlar piyasada tonla ücretsiz alternatif var ancak hep bir şeyler eksik gibi. Kimi yavaş, kimi trafik uygulamakta, kimi verimli değil gibi tonla sıkıntı var. Crackli vpn kullanmak istiyorsunuz bu da mümkün olmuyor. Online bağlantı kurmak ve online olmak zorunda olduğunuzdan crackli vpn illa patlıyor.


Neden VPN kullanmalıyım?
- Sansürlere takılmak istemiyorsanız vpn kullanmalısınız. Evet VPN ile yasaklı olarak lanse edilen sitelere erişebilirsiniz.
- Servis sağlayıcınızın yavaş DNS sunucularını kullanmak zorunda kalmazsınız. Bu da sitelerin, servislerin daha hızlı açılmasını sağlar.
- Güvenlik amacıyla VPN kullanabilirsiniz. Elbette burada kullandığınız VPN servisi de önemli faktör.
- Daha fazla anonim kalabilirsiniz.


VPN Kullanmak Hızımı Düşürür mü?
- Bu sorunun tam ve kesin bir cevabı yok. Bağlantı kurulan sunucunun uzaklığı ve yoğunluğuna göre illaki bir miktar hız kaybı olur. % 100 verim almak için tamamen şahsınıza özel, size yakın bir lokasyondan sunucu tedarik etmelisiniz (ki yine % 100 çok zor). Sonuç olarak bir miktar hız kaybı yaşamamız normaldir.


VPN Kullanmak Yasal mı?
- VPN kullanmak yasak değildir. VPN kullanmak illegal bir aktivite de değildir. Siz VPN kullanıyorum her haltı yerim diyorsanız o başka. Onu da söyleyim eğer bulunmaya değerseniz TOR'un arkasından dahi adamı çıkarıp buluyorlar. Yoksa VPN kullanmak yasaldır.

İnternet kullanmak yasak mı? Değil. Aynı şey. Siz interneti kötüye kullanırsanız e hesabını illa verirsiniz.


Ücretsiz Ürün Kullanmak Ne Kadar Mantıklı?
- Hiç bir şey ücretsiz değildir. Kabul edilen sözleşmelerin arasında datalarınızın nasıl kullanılacağı açık ve net olarak yazar. Firmaların genel olarak yaptığı kullanım alışkanlıklarınıza bakmak. Ne kadar, hangi sürelerde, hangi saatlerde kullanım yaptığınız gibi.


Neden Cloudflare WARP?
- Cloudflare dediğimiz şirketin çok büyük erişim ağı var. Türkiye/İstanbul olmak üzere dünyanın bir çok yerinde sunucuları mevcut. Yani hız/stabillik sunabiliyor.
- İkinci sebep ise güvenlik. WARP kullandığınız zaman servis sağlayıcınız ne yaptığınızı göremiyor. Zira trafiğimizi şifreliyor.
- Warezturkey dahil olmak üzere bugün bir çok site cloudflare ağını kullanmakta. WARP ile warezturkey ya da benzeri siteleri % 30 daha hızlı açabilirsiniz. Cloudflare kullanmayan web sitesi göster desem neredeyse yok.
- Limit/Kota/Reklam bulunmamakta.


Cloudflare WARP Olumsuz Yönleri?
- Lokasyon seçme özelliği yok. İleride gelir ya da gelmez bilmiyorum. Bu sebeple size en yakın sunucusuna bağlanmakta. Türkiye'de İstanbul ya da Bulgaristan lokasyonlu sunucusuna bağlantı kuruyor. Gizlilik/Sansür kaldırma vs. bunları yapıyor, ona engel yok.
- Amacınız ping düşürmekse bazı sunucular için başarılı olurken, bazılarında ping daha da yükseliyor. Ping için her daim söylediğim kendinize özel bir sunucu şart.
- Mevcut hızınız illa düşecektir. Düşer demiyorum zira bağlantı kalitesi ile de alakalı bir konu. Bu sebeple denemeniz gerekiyor. Verim alamazsanız bana yardırmayın :)


SONUÇ
Lokasyon değiştirmek gibi zorunluluğun yoksa bir dene. Ücretsiz bu kalitede ürün çok az.


NOT
Programın Türkçe dahil olmak üzere çoklu dil desteği var. Programın 2 tane modu var. Aşağıdaki resme bakın. 1.1.1.1 yazanı seçerseniz sadece DNS'i kullanmış olursunuz ki DNS'ide çok sağlamdır. VPN olarak kullanmak için WARP özellikli 1.1.1.1 seçili olmalı.

İndirme Linkleri


Cloudflare WARP - Ücretsiz Kaliteli VPN Önerisi (Windows/macOS/Android/iOS)
- Windows Sürümü (Sadece 64 Bit) -
Diretk Link


- Android Sürümü -
Google Play Linki


- macOS Sürümü -
Direkt Link


iOS Sürümü
App Store Linki



Kategori: Program indir > Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)