WarezTurkey » İşletim Sistemleri » Diğer Sistemler » Malwarebytes WinPE v20.12

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Malwarebytes WinPE v20.12

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 24-12-2020, 21:23

0
Malwarebytes WinPE v20.12

Malwarebytes WinPE indir


DVD ya da usb medyasına yazarak kullanabileceğiniz Malwarebytes Premium yazılımını içeren WinPE (Windows Pre Boot Environment açılımı. Mini işletim sistemi) çalışması. İndireceğiniz iso dosyasını usb/dvd medyasına yazın, bilgisayarınızı bu medyadan boot edin ve bilgisayarınızı zararlılara karşı tarayın. Kimlerin işine yarar? Nerelerde kullanırız? Konu devamında detayları buluyor olacaksınız.

Her şeyden önce indireceğimiz dosya windows 10 tabanlı mini bir işletim sistemidir (herhangi bir şey kuramaz/kaldıramazsınız). Tek yapmamız gereken usb ya da dvd medyasına rufus ya da benzeri bir programla işletim sistemi yazar gibi yazmak. Daha sonra yazmış olduğumuz bu medyayı biostan boot olacak şekilde ilk sıraya almak. Sonuç;



virüs veritabanının güncel olmasını istiyorsanız usb ile kullanabilir ve veritabanını güncelleyebilirsiniz. Mümkünse dvd ile kullanmayın. Hem yavaş olacaktır hem virüs veritabanını güncelleme şansınız yok.

Zararlı bulaşan ya da şüphelendiğiniz sistemleri bu çalışma ile taratabilir, olası zararlıları temizleyebilirsiniz. (Anti-Malware/Anti-Virus; kötü amaçlı yazılımlarla ve virüsler, fidye yazılımları, truva atları, reklam yazılımları, casus yazılımlar, solucanlar, arka kapılar, reklam yazılımları, potansiyel olarak istenmeyen programlar gibi çevrimiçi tehditlerle savaşır).

Bazı zararlılar siz sistemi çalıştırdıkça kendini günceller, saklar. Bu ya da benzeri durumlarda bu gibi medyalar ile dışarıdan müdehale etmek gerekir. Disk ya da diskleri seçer tarama işlemlerini başlatırız. Yazılımın veritabanında ilgili zararlı varsa söküp atarsınız. (hiç bir zaman % 100 yok)

Dosya Boyutu : 1.03 Gb
Aktivasyon Yöntemi : Ücretsiz
İndirme Linkleri


Malwarebytes WinPE v20.12

Turbobit - 1,03 Gb | Uptobox | Katfile | Google Drive | Mega


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: İşletim Sistemleri > Diğer Sistemler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)