WarezTurkey » Program indir » Microsoft Activation Scripts 2.5

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Microsoft Activation Scripts 2.5

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 3-02-2024, 19:23

0
Microsoft Activation Scripts 2.5

Microsoft Activation Scripts indir (Önermekteyim)


Microsoft ürünleri için aktivasyon aracıdır. Her şeyden önce açık kaynaklıdır (az biraz bilginiz varsa notpad ile açıp kodlara bakabilirsiniz), HWID (süresiz etkineleştirme), KMS38 (2038 yılına kadar etkinleştirme), Online KMS (180 gün etkinleştirme) yöntemleri ile windows ya da office programlarını aktive edebilirsiniz. Bunlara ek olarak Ohook yöntemi ile microsoft office yazılımını sınırsız olarak aktive edebilirsiniz.

Beni biraz tanıyan arkadaşlarımın bildiği üzere pek program önerisi vs. yapmam. Bir şeyi önerebilmek için karşımızdaki insanın isteklerini, beklentilerini bilmek gerekir. Benim gözlemlediğim, dikkat ettiğim konuların başında windows aktive araçları geliyor. Bu araçlar üzerinden çok fazla kata/kulli işler dönüyor. Örneğin kmspico'nun geliştirilmesi bitti. Buna rağmen dallamanın teki bir web sitesi açmış ve içeriği ile oynanmış bu aracı paylaşmakta. E sanıyor musunuz iyi niyetli? Uygulama işini fazlası ile yapmakta. İndireceğiniz betik dosyasını notpad ile açabilir ve anlıyorsanız kodları tek tek inceleyebilirsiniz. Bu aktivasyon aracı ile windows 10, windows 11 işletim sistemlerini kalıcı, office programınızı ise sınırsız ya da 180 gün olacak şekilde aktive edebilirsiniz.

Desteklenen Aktivayon Yöntemleri
HWID (Digital License/Dijital Lisans) : Windows 10/11 sistemleri kalıcı olarak (süresiz) aktive edebilirsiniz.
KMS38 : Windows 10/11 ve Server sistemleri 2038 yılına kadar aktive edebilirsiniz.
Online KMS : Windows, Server ve Office ürünlerini 180 gün aktive edebilirsiniz. Eğer süresiz olarak aktive etmesini isterseniz otomatik aktivasyonu seçmeli ve uygulamalısınız.
Ohook : yöntemi ile office programını kalıcı olarak etkinleştirebilirsiniz.

Aktive edebileceğiniz sistemler
HWID yöntemi ile Windows 10 ve Windows 11 sistemleri kalıcı olarak (sınırsız) aktive edebilirsiniz.


Ohook yöntemi ile microsoft office ürünlerini kalıcı olarak (sınırsız) aktive edebilirsiniz. (Office on Mac desteklenmiyor)


KMS38 yöntemi ile Windows 10, Windows 11 ve Windows server ailesi ürünlerini 2038 yılına kadar aktive edebilirsiniz.


Online KMS yöntemi ile windows ürünlerini (Windows 7/8/10/11) ya da microsoft office ürünlerini 180 gün aktive edebilirsiniz. Aktivasyonu programlarsanız süresiz olarak otomatik aktivasyon sağlar.




Örneğin; windows 10/11 'i bu ufak araçla süresiz aktive edebilir, yine office programınızı 180 gün ya da sınırsız olarak bir şeklinde aktive edebilirsiniz. Kalıcı aktivasyon ile aktive ettiğiniz sisteme format atsanız dahi, format sonrası bilgisayar interneti görür/görmez aktivasyon olmuş olacak. (Anakart gibi büyük değişiklik olursa olmayacaktır. Windows sistemler için.)

Son olarak eğer az biraz anlıyorum diyorsanız iso dosyalarınıza entegre edebileceğiniz aktivason dosyası/scripti oluşturabilirsiniz. 6 - Ekstralar bölümünden bu özelliğe ulaşabilirsiniz.

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüme güncellendi

İndirme Linkleri


Microsoft Activation Scripts 2.5

Turbobit - 5,33 Mb | Katfile | Mediafire | Mega

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)