WarezTurkey » Program indir » VSO CopyToDVD v4.2.2.25

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

VSO CopyToDVD v4.2.2.25

Ekleyen: Derin PC - Tarih: 23-06-2009, 22:07

0 'VSOCopyToDVD, CD/DVD yedekleme ve CD/DVD'ye yazdırma uygulamasıdır. CopyToDVD, DVD filmlerinizi ve video görüntülerinizi, müzikleri, oyunları, fotoğrafları ve veri dosyalarını tek tıklama ile yedekleyebilmenizi sağlar. Performans, hız ve kolay kullanılabilirliği birleştiren bu "hepsi bir arada" uygulama, Windows sağ tuş eklentisi veya FileDepot teknolojisi gibi ceşitli yöntemlerle CD veya DVD oluşturabilmenizi sağlar. Sesli hatırlatmaları ile yazdırma görevlerini kolay ve eğlenceli kılar!

Uygulama, akıllı veri analiz teknolojisi kullanarak, ihtiyacınız olabilecek en iyi dışa aktarım bicimini (ses CD'si yazma, DVD'ye yazma, DVD video yazma vb.) önerir ve tüm CD ve DVD türlerini destekler. CopytoDVD, CD/DVD yedekleme yazılımı ile dosyalarınızı bir sabit disk kopyası gibi kaydedebilir, belirli gün ve saatte yedekleme işlemi yapmayı zamanlayabilir, MP3, OGG Vorbis, WMA gibi ses dosyalarını CD oynatıcınızda calabilmeniz icin yazdırabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
Özellikler:
* Ses: MP3, WMA, OGG Vorbis, MusePack ve APE dosya türlerinden Ses CD'si yazdırabilirsiniz
* Veri: CD ve DVD'lerden ISO/Joliet/UDF türlerinde veri yazdırabilirsiniz. Çoklu oturum özelliği ile daha sonra aynı CD/DVD'ye veri yazdırabilirsiniz.
* Video: Bilgisayarınızda veya evinizdeki DVD oynatıcınızda oynatabileceğiniz yüksek kalitede DVD'ler oluşturabilirsiniz.
* Ayarlar: Çok sayıda ayar secenekleri ile uygulamayı kendinize göre özelleştirebilirsiniz.
* CD, DVD, Blu-Ray yazıcılar icin donanım desteği.
* CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM, DVD+R DL, DVD-R DL, BD-R, BD-RE gibi bircok CD, DVD ve Blu-Ray disk türünü destekler.
* Tek tıklama ile ISO kalıplarını yazdırabilirsiniz.
* Geliştiriciler: CD veya DVD yazma özelliğini, toplu komut olarak ya da CopyToDVD'nin komut satırı modu ile uygulamalarınıza ekleyebilirsiniz.
* Double Layer (Çift Katmanlı) ve HD-Burn gibi son teknolojileri destekler
* Çoklu dil desteği sunar
* DVDShrink projelerinizi ve daha fazlasını yazdırabilirsiniz
* XP ve Vista işletim sistemlerinin 32 ve 64 Bit sürümleri icin iyileştirilmiştir

https://www.warezturkey.me/247669604/VSO....25.Derin.PC.rar
İndirme Linkleri


wordpress temaları


'VSO






'VSO


www.warezturkey.net




Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)