WarezTurkey » Program indir » ThumbsPlus Pro 10 SP2 Build 4015

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

ThumbsPlus Pro 10 SP2 Build 4015

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 21-07-2018, 17:29

1
ThumbsPlus Pro 10 SP2 Build 4015

ThumbsPlus Pro Full indir


ThumbsPlus, fotoğraflarınızı organize etmenizi sağlayan ve oldukça detaylı özellikler sunan, başarılı bir uygulamadır. Fotoğrafları, videoları, vektörel dosyaları, fontları ve meta bilgilerini destekler. Program ile desteklenen dosyalar içerisinde arama yapabilir, aramaları filtreleyebilir, resimleri görüntüleyebilir, resimleri düzenleyebilir, resimlerin formatlarını değiştirebilir, resimleri arkaplan olarak ayarlayabilir, resim katalogları oluşturabilir, ekran görüntüleri alabilir, yazı tipleri yükleyebilir ve kaldırabilirsiniz.





Uyumlu İşletim Sistemleri
Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, ve XP (SP3)
Windows Server 2012, 2008, 2003

Dosya Boyutu : 51 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Keygen
İndirme Linkleri


ThumbsPlus Pro 10 SP2 Build 4015

turbobit | uploaded | uptobox | zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 9 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
24 Eylül 2018 16:40

yuzen

  • Üye Grubu: Üye
 
Size gönülden teşekkürler.
Bu program pek fazla tanınmıyor olsa da 1990'ların sonlarından bu yana bilir ve kullanırım. Dijital fotoğrafçılık ile uğraşan ve de geniş dijital fotoğraf arşivi olanların çok işine yarayabileck bir dijital fotoğraf veritabanı programıdır. Access veritabanı ile de entegrasyonu var diye biliyorum. Klasörlere göre oluşturabileceğiniz fotoğraf veritabanında her fotoğrafa ait açıklama ve meta tag ekleyebilir ve metatag ya da açıklama kısmında girdiğiniz bir kelime ile arama yaparak onbinlerce fotoğrafın içinden istediğiniz fotoğrafı saniyeler içinde bulabilirsiniz. Yeter ki hızlı bir HDD'niz olsun... Emeğiniz için tekrar çok teşekkürler...

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)