WarezTurkey » İşletim Sistemleri » Diğer Sistemler » Tails 4.24 Multilingual

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Tails 4.24 Multilingual

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 6-11-2021, 23:15

2
Tails 4.24 Multilingual

Tails indir


Tails, güvenliğin ön planda tutulduğu linux tabanlı live sistem uygulamasıdır. DVD/USB medyasından çalıştırabilirsiniz ve herhangi bir kurulum gerektirmez. Ram üzerinden çalışır ve ayarları ile oynamazsanız (loglama vb.) arkasında iz bırakmaz. Sistemin temel amacı olabildiğince anonim kalmak ve gizlilik. Giden bağlantıların tamamı TOR üzerinden gönderilmekte olup (en azından buna zorlanmakta) anonim olmayan bağlantılar engellidir. Kısaca sistem ile gerçek ip adresinizi kullanmıyorsunuz. Temel olarak engelli sitelere ulaşabilir, trafik analizine karşı kendinizi koruyabilir, anonim gezinti yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra office uygulaması (Libre office), sohbet, multimedya araçları, çeşitli güvenlik araçları gibi işinize yarayacak uygulamalar sistem ile birlikte gelmektedir. Dosya iso formatındadır. iso dosyasını DVD ya da usb medyasına rufus veya benzeri bir program ile işletim sistemi yazıyor gibi yazın. Daha sonra yazmış olduğunuz medyayı (USB/DVD) biostan boot edin.





Önemli Not
Güncel sürümlerin sadece 64 bit desteği var (Sadece 32 bit desteği olan bir işlemciniz varsa boşa indirmeyin. Gençler bilgisayarınızda ne kurulu olduğunun hiç bir önemi yok. Burada söz edilen işlemci desteği.)

Dosya Boyutu : 1.1 Gb
Aktivasyon Yöntemi : Ücretsiz

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüm eklendi

Kategori: İşletim Sistemleri > Diğer Sistemler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
12 Ocak 2018 16:48

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
koray285,
Merhabalar
Maalesef yardımcı olma şansım yok. Bilgi olaraktan LiveCD uygulamalarında imkanlarınız kısıtlı olduğunu lütfen unutmayın. Yani internette okuduğunuz şeyler normal kurulum yapılan tor içindir. LiveCD ler teknik olarak çoook ayrı bir dünya. Daha güncel bir sürümü çıktı onu ekliyor olurum. Ancak ben baktığım zaman yine konuda resimlerde gördüğünüz üzere bir sorun görmüyorum. Elbette bu sorun yok, olmaz anlamına gelmiyor.

<
  • 2 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
11 Ocak 2018 21:25

koray285

  • Üye Grubu: Üye
 
hocam merhaba sistem kurulumunda hiçbir sorun yasamadım fakat tor browser hazır değil hatası alıyorum,tor a internet gelmiyor
güvenli olmayan tarayacı seceneginde internet kusursuz çalısıyor internetten biraz arastırdım işime yarayan bir şey bulamadım yardımcı olabilir misin?

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)