WarezTurkey » Program indir » WD SmartWare Pro 2.4.2.26 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

WD SmartWare Pro 2.4.2.26 Türkçe

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 14-08-2016, 02:58

0
WD SmartWare Pro 2.4.2.26 Türkçe

WD SmartWare Pro 2.4.2.26 Türkçe Full


Kullanımı kolay, Türkçe dil destekli sistem yedekleme programıdır. Otomatik veya manuel yedekleme yapabilirsiniz. Sistem dosyalarını, herhangi bir diski, herhangi bir bölümü, dosyayı, klasörü ve komple sistemi yedekleyebilirsiniz. Yedeklerinizi sabit disk, harici disk, ağ üzerinde disk ve dropbox hesabınıza alabilirsiniz. Dilediğiniz zaman yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.

WD SmartWare Pro Temel Özellikler
• Verilerinizi otomatik olarak koruyun – Herhangi bir dosya eklediğinizde ya da değiştirdiğiniz her seferinde anında ikinci bir kopya oluşturur. Planlı yedeklemeler, seçtiğiniz gün ve saatte gerçekleştirilir.
• Yedeklemenizi olduğu gibi görün – Kategori modu yedeklemesi dosyalarınızı kategorilerde düzenler, görüntüler ve yedeklemenizin ilerlemesini gösterir.
• Kaybolan dosyaları sorunsuz şekilde geri alın – Tüm verilerinizi kaybetmiş, bir dosyayı silmiş ya da önemli bir dosyanın üzerine yazmış olsanız da her şeyi eski haline geri getirin.
• Kontrolü ele alın – Desteklenen WD cihazlarında yedeklemenizi özelleştirin, sürücü güvenliğini ayarlayın, arıza tanılamayı çalıştırın, güç ayarlarını yönetin ve daha fazlasını yapın.
• Şifreleme etkinli WD sürücünüzü güvene alın – Parola koruması ve 256-bit donanım tabanlı şifreleme, verilerinizi izinsiz erişimden ya da hırsızlıktan korur.
• WD SmartWare Pro yazılıma geçin – Yedekleme özelliğini WD olmayan sürücülere, desteklenmeyen WD sürücülere ve uzak Dropbox™ klasörüne kadar genişletin.

İşletim Sistemi Uyumluluğu
Yazılımın bu sürümü Windows Xp, Windows vista, Windows 7 ve Windows 8 sürümleri ile uyumludur. (Bu sürüm eskidir güncel sürümlerin full çözümü bulunmuyor)



Dosya Boyutu : 42 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Crack

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)