WarezTurkey » Program indir » Smarty Uninstaller 4.10.0 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Smarty Uninstaller 4.10.0 Türkçe

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 20-09-2021, 22:37

0
Smarty Uninstaller 4.10.0 Türkçe

Smarty Uninstaller Full indir Türkçe (Multilingual)


Bilgisayarınızda yüklü olan program ve oyunları artık kalmadan kaldırabileceğiniz program kaldırma aracıdır. Windows program ekle/kaldır aracından daha fazla seçenek sunmaktadır. Windows program ekle/kaldır ile herhangi bir programı veya oyunu kaldırdığımız zaman geride bilgisayarımızı yavaşlatacak kayıt girdileri, uygulama dosyaları kalmaktadır. Aynı uygulamayı veya farklı bir sürümünü tekrar kurmak istediğiniz zaman hata veya hatalara neden olabilmektedir. Smarty Uninstaller ile geride artık kalmadan programları kaldırabilirsiniz.

Akıllı tarama özelliği ile program, oyun kurmadan önce sistemi tarar ve sistem görüntüsünü kayıt eder. Kurulan program veya oyunun yapmış olduğu değişimleri kayıt altına alır. İlgili program veya oyunu silmek istediğinizde geride artık kalmayacak şekilde silinmesini sağlar.

Silinemeyen programları "zorla sil" özelliği ile silebilirsiniz. Smarty Uninstaller ile uygulamaları liste şeklinde görüntü edebilir, isim, kurulum tarihine göre sıralayabilir, uygulamalara yorumlar ekleyebilir, kayıt girdilerini görüntü edebilirsiniz. Başlangıç yöneticisi, sistem ayarlarını yedekleme ve geri yükleme, rapor oluşturma gibi araçlar içermektedir. Sonuç olarak gerek windows optimize ve gerek uygulamaları tamamen kaldırmak için kullanabilirsiniz. Programı Türkçe olmak üzere, ingilizce, almanca veya benzeri dillerde kullanabilirsiniz. Türkçe dahil çoklu dil desteği bulunmaktadır.



Uyumlu Sistemler
Windows XP SP3, Vista, 7, 8, 10

Dosya Boyutu : 9 Mb
Aktivasyon Yöntemi : crack

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüme güncellendi

İndirme Linkleri


Smarty Uninstaller 4.10.0 Türkçe

Turbobit - 9,35 Mb | Uploaded | Zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)