WarezTurkey » Program indir » FileLocator Pro 8.5 Build 2880

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

FileLocator Pro 8.5 Build 2880

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 11-12-2018, 23:43

0
FileLocator Pro 8.5 Build 2880

FileLocator Pro Full indir


Gelişmiş özellikler sunan dosya arama programıdır. Windows arama özelliğine göre çok daha kapsamlı ve hızlıdır. Sekme şeklinde birden fazla arama yapabilir, arama işlemlerini dosya türü, dosya boyutu, yıl, saat gibi filtreler uygulayabilir, hızlı ve derin tarama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Office dökümanları, metin dosyaları, pdf dosyaları veya benzer dökümanların içeriğindede arama yapabilmektedir. Örneğin "Warezturkey" anahtar kelimesi yapmış olduğunuz arama bu gibi dökümanların içeriğinde geçiyorsa ilgili dökümanlar arama sonuçlarında listelenmektedir.

FileLocator Pro Tanıtım Videosu


C ++ tabanlı arama algoritmaları kullanan program oldukça hızlıdır. Eşleşme yapılan ağ sürücüleri üzerindede arama yapabilir. Boolean tarzı (AND, OR, NOT) arama desteği bulunur. ZIP, JAR, 7Z, RAR, TAR vb. sıkıştırılmış dosyaları tarayabilir. Outlook, kişiler, takvim, mail yazılımları içeriğinde arama yapabilir, indexleme özelliği bulunur. İndexleme özelliği isteğe bağlı olup daha hızlı sonuç almanızı sağlar. Yazılım Windows Vista/2008/7/2012/8.x/10 32 ve 64 bit sistemler ile uyumludur. Arayüz ingilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca dillerinde kullanılabilir. Yine bu dillerde yardım dökümanları hazır olarak gelir.



Dosya Boyutu : 36 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Crack

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüme güncellendi

İndirme Linkleri


FileLocator Pro 8.5 Build 2880

turbobit | uploaded | zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)