WarezTurkey » Program indir » TechApplet USB Lock 1.2.0

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

TechApplet USB Lock 1.2.0

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 9-06-2016, 16:01

0
TechApplet USB Lock 1.2.0

TechApplet USB Lock 1.2.0 Full


USB şifreleme programıdır. Usb, harici disk, sd kartlar yada benzeri medyalarınıza şifre koyabilirsiniz. Basit bir işlem ile verilerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Medyanızı kaybetmeniz veya çaldırmanız yada virüs gibi zararlılara karşı koruma sağlamış olursunuz. Şifre ile korunan içeriğe virüs bulaşamaz. Tek tıkla medyanıza koruma sağlarsınız. Şifrelenen içerik bir başka kullanıcının eline geçse dahi herhangi bir işlem yapamayacaktır. Çapraz platform koruması ile korunan medyayı windows, linux, mac hangi sisteme takarsanız takın şifreli gözükür.

Notlar
Şifrenizi asla unutmayın. Yazılımı kullanmak için şifrelemek istediğiniz usb medyasını bilgisayarınıza takın ve programın kurulumunu yapın (dosya içindeki exe). Kurulumda program usb belleğinizi görecek ve bellek içine gerekli dosyaları atacak. Sonra bellek içinden programı çalıştırıp kayıt işlemini tamam edin.

Dosya Boyutu : 1.76 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Serial

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)