WarezTurkey » Program indir » Easybits Magic Desktop 9.5.0.219 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Easybits Magic Desktop 9.5.0.219 Türkçe

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 5-10-2021, 20:25

1
Easybits Magic Desktop 9.5.0.219 Türkçe

Easybits Magic Desktop Full indir Türkçe (Multilingual)


Çocuk gelişim yazılımıdır. Windows sistemere kurulan bu yazılım sayesinde çocuklar renkler, sayılar, şekiller, mantık, matematik, coğrafya, yabancı diller ve daha fazla konu hakkında farklı alıştırmalar yapabilir. Şifre ile korunan yazılımda çeşitli ebeveyn ayarları, kısıtlamalar, farklı temalar hazır olarak gelmektedir. Öğretici ve eğlendirici bir yazılımdır. Çocuklar için tasarlanmış arayüz, tema, farklı temalar, masaüstü, oyun ve benzeri içerikler bulunmaktadır. Çocukların ilgisini çekecek arayüz, öğretici içerikler, ödül sistemi ve daha fazlasını içerir.

Ekran Görüntüleri






Yazılım windows arayüzünden bağımsız bir arayüz ile gelmekte. Yani programı kurunca üst kısımda yer alan şekilde geliyor. Yazılım içeriğinde para sistemi geliyor. X boyamayı yaparsan, x dersi yaparsan, x oyunu oynarsan elde ettiğin para ile x oyunu oynayabilir, internete erişim sağlayabilirsin gibi. (kısaca ödül sistemi mevcut) . Ödül sistemi ile çocukları öğrenmeye teşvik edebilirsiniz.

Program şifre ile korunmakta. Alt kısımda Anne-Baba Denetimi yazısına tıklayın ilk şifre 0000 şeklinde. Daha sonra program ayarlarından değiştirebilir, ayarları, düzenlemeleri yapabilirsiniz. Çocuğun yaşına, cinsiyetine göre içerikler oluşturabiliyorsunuz (yaş ve cinsiyet olayı çocuğun ilgisini çekecek içerikler ile alakalı). İlk kurulum sonrası bu yada benzeri soruları soran bir sihirbaz göreceksiniz. İçeriğinde güvenli olarak adlandırılan tarayıcı gelmekte. Eğer internet erişimi sağlamak istiyorsanız bu tarayıcıya çeşitli kural atamaları yapabilirsiniz. Eğer bilgisayar kullanmayı bilmiyorsa içerikte öğretici malzemeler bulunuyor.

Sonuç olarak çocukların gelişimine katkıda bulunacak, arayüz açısından güzel, içerik bakımından güzel, Türkçe dahil olmak üzere farklı dillerde kullanabileceğiniz başarılı bir yazılım. Sistem dosyalarını korur hali ile çocukların sisteme zarar vermesini engeller. Şifreyi değiştirmeyi unutmuyoruz. Yazılım 64 Bit Windows 10, Windows 8, Windows 7 gibi sistemler ile tam uyumlu olarak çalışmakta.

Dosya Boyutu : 116 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Crack

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürümüne güncellendi

İndirme Linkleri


Easybits Magic Desktop 9.5.0.219 Türkçe

Turbobit - 116,45 Mb | Uploaded | Zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 8 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
22 May 2018 16:07

Antiq

  • Üye Grubu: Üye
 
@dmin,

saygılarımla,
teşekkürler

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)