WarezTurkey » Program indir » GiliSoft RAMDisk 6.8.0

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

GiliSoft RAMDisk 6.8.0

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 21-05-2018, 23:58

2
GiliSoft RAMDisk 6.8.0

GiliSoft RAMDisk Full indir


Ram Disk uygulamasıdır. Sistem belleğini (ram) sabit disk olarak kullanabilirsiniz. Mekanik diskler yavaştır. Özellikle cad çizim programları, video, ses işleme gibi ağır programlar kullanıyorsanız diskin önemini daha iyi anlarsınız. Eğer SSD gibi yeni nesil bir diske terfi etme şansınız yoksa ram disk yaparak bir nebze olsun yavaşlık sorununu çözebilirsiniz. Kısaca sistem belleğini windowsa disk olarak tanıtıyorsunuz (sanal disk) uygulamaları bu alana kuruyor veya gerekli dosyalarını (ön bellek gibi) bu alandan çalıştırıyorsunuz. Normal mekanik diske göre çok daha iyi verim alabiliyorsunuz. Sadece eski disklerin olduğu bilgisayardamı kullanılır ? Hayır. SSD disk olan bilgisayardada kullanabilirsiniz bu sayede SSD diskin ömrünü uzatabilirsiniz.

Temel Özellikler
- Masaüstü ve notebok sistemlerde oyunlar için daha iyi verim
- Tarayıcılarınızı daha verimli kullanabilme
- İnternet gezinti, malware, güvenlik konusunda koruma geliştirme
- Video ve ses işlemede gözle görülür performans
- CAD vb. çizimlerde gözle görülür performas

Not
Ram disk aslına bakarsanız ihtiyaç meselesidir. Etkili bir yöntem mi ? Kesinlikle etkili bir yöntem. Peki negatif yönleri yok mu ? Elbette var. Sıra sıra yazayım;
1 - Alan sıkıntısı. Malum ram'ler disklere göre pahalı parçalar. Ram disk yaparken bol kepçeden alan veremiyorsunuz :) eldeki malzemeyi değerlendirmek gerekiyor
2 - Ram'ler dosyaları geçici süre hafızalarında tutar. Buda dosya kayıt işlemlerinde stabillik sorunlarına neden olabilir.
3 - Ram'den elektiriği kestiğiniz anda hafızayı sıfırlar. E o zaman veriler ne olacak ? Bu noktada program devreye giriyor. Sistemi kapatırkan verileri sabit diske alıyor, açarken verileri tekrar ram disk bölgesine aktarıyor. Burada 2 sıkıntı var. İlk olarak ani elektrik kesilmesinde sorun olabilir örneğin ram disk alanında yer alan veriler zarar görebilir diğer sorun ise bilgisayarı kapatıp/açarken yazma işlemleri uzun sürebilir.

Kısaca SSD gibi olaya terfi etme şansınız yoksa, tarayıcıda gezinmek dahi işkence oluyorsa, ram miktarınız yeterliyse ram disk yapabilirsiniz. Programın kullanım linki (ingilizce)



Uyumlu Sistemler
Windows 2000/2003/XP/Vista/7/8/10

Dosya Boyutu : 1.82 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Crack+Keygen

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüm eklendi

İndirme Linkleri


GiliSoft RAMDisk 6.8.0

turbobit | uploaded | uptobox | zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
4 Haziran 2018 18:36

Ediz Baha Tunç

  • Üye Grubu: Üye
 
Merhaba Teoman ve Supremacy;
Bu program İngilizce olduğundan değerli kullanıcılarımız adına programın Türkçe yamasını sizlerle paylaşmak istiyorum.Yamanın linki aşağıdadır ve bu yamayı
C:\Program Files\Gilisoft\RAMDisk\Lang dizinindeki RamDisk dosyasıyla değiştirin.Program Türkçe olmuştur.İyi Kullanımlar!!!!
Yama Linki: dosya.co/zgw81griq1h3/RamDisk.ini.html
Tamamen Kendi Çevirimdir.

<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
12 Nisan 2018 21:18

Ziyaretçi ahmet

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
tsk ederim
sizi seviyor ben

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)