WarezTurkey » Program indir » Adobe FrameMaker 2022 v17.0.1.305 Multilanguage

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Adobe FrameMaker 2022 v17.0.1.305 Multilanguage

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 22-01-2023, 19:34

0
Adobe FrameMaker 2022 v17.0.1.305 Multilanguage

Adobe FrameMaker Full indir


Adobe FrameMaker yazılımı, teknik belge içeriği oluşturma, zenginleştirme, yönetme ve yayınlama için eksiksiz bir çözümdür. Birinci sınıf XML/DITA ve DTD desteği ile içerik oluşturun. Lider içerik yönetimi sistemleri ve Dropbox ile birlikte kullanıma hazır entegrasyonu kullanarak içeriği yönetin. Mobil cihazlarda bile PDF tabanlı incelemelerle iş birliği yapın. Tek bir tıklatma ile EPUB 3, KF8, MOBI, WebHelp, CHM ve HTML5 gibi yaygın çıktı formatlarında yayınlama yapın.

Kullanıma hazır çoklu kanal, çoklu cihaz yayınlama özelliği
Artık FrameMaker içinden, başka hiçbir ürün satın almak sorunda kalmaksızın içeriğinizi birden fazla kanala ve ekrana, birden fazla formatta gönderebilirsiniz. Tek bir tıklatma ile EPUB 3, KF8, MOBI, WebHelp, CHM ve HTML5 gibi yaygın çıktı formatlarında yayınlama yapın. Ayarları bir kez belirleyin ve kuruluş genelinde paylaşın. Birden fazla çıktıyı aynı anda toplu olarak işleyin.

MathML™ eşitlik serileri için kullanıma hazır destek
MathFlow™ Yapısı ve Design Science Stil düzenleyicileri yerel entegrasyonu sayesinde FrameMaker içinden MathML™ eşitlik serileri oluşturun veya değiştirin. FrameMaker içine görüntü olarak bir MathML™ eşitliği içe aktarın, bu eşitliği otomatik olarak boyutlandırın ve kaynağını XML dosyasına kaydedin. XML dahil olmak üzere tüm belgeleri gömülü MathML™ eşitlik serileri ile birlikte otomatik olarak oluşturun.

Daha kolay gezinme ve daha iyi görüntüleme için özelleştirilebilir kullanıcı arabirimi
Kullanıcı arabirimini çalışma tarzınıza uyacak şekilde özelleştirin. Seçtiğiniz simgelerle yapılandırın; büyük veya normal boyutlu, renkli ya da gri tonlamalı. Aktif pencerenin, panelin veya bölmenin belirginleştirilip vurgulanması sayesinde daha kolay gezinin. Hareketli araç çubukları ile denetim çubuklarını kullanın, hızlı erişim için en sık kullandığınız iletişim kutularını yerleştirin ve iş akışınıza göre özelleştirilmiş çalışma alanları oluşturun.

Eşzamanlı PDF tabanlı incelemeler ve içerik oluşturma
İçerik oluşturma ve inceleme işlemlerini aynı anda gerçekleştirerek daha verimli bir şekilde çalışın. İnceleme yorumlarının tümünün gelmesini beklemeksizin kaynak içeriğini düzenleyin. İnceleme yorumları, yorum yapılmış olan içerik kaynak belgede değiştirilmediği sürece değiştirilen belgeye doğru şekilde içe aktarılır.

Mobil cihazları kullanarak hareket halindeyken içerik inceleme
Mobil Adobe Reader uygulamasını kullanarak, mobil cihazlarda bile güçlü PDF tabanlı inceleme iş akışından faydalanın. İçerik uzmanlarına içeriği istedikleri zaman, istedikleri yerde akıllı telefonlarda ve tablet bilgisayarlarda incelemeleri için izin verin. Böylelikle PDF'te yorum yapabilirler ve bu yorumlar FrameMaker kaynak dosyasına sorunsuz bir şekilde içe aktarılabilir.

XML standartlarına göre geliştirilmiş boşluk kullanımı
Boşluklar FrameMaker'da veya başka herhangi bir XML düzenleyicisinde XML standartlarına göre eklendiğinden, XML dosyalarıyla kolaylıkla çalışın. Hoş bir yazma işlemi için, boşluklar yoksayılır ya da uygun veya belirtilen şekilde korunur. XML:space niteliğini kullanarak korunacak boşlukları belirtin.

Programın Arayüz Dili
İngilizce, Almanca, Fransızca ve Japonca

Uyumlu Sistemler
64 Bit Windows 11/10 (7/8 için 2019 ve öncesi sürümleri kullanın)
Intel Core i5 ya da daha hızlı bir işlemci
4 Gb ram

Dosya Boyutu : 2.87 Gb
Aktivasyon Yöntemi : Dahili aktivasyon

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüme güncellendi

İndirme Linkleri


Adobe FrameMaker 2022 v17.0.1.305 Multilanguage
- Güncel Sürüm Linkleri (Sadece 64 Bit) -
Turbobit - 2,87 Gb | Uptobox



- Eski Sürüm Linkleri -


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)