WarezTurkey » Video » Online Film İzle » Süper Ajan K9 - Online izle

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Süper Ajan K9 - Online izle

Ekleyen: supremacy - Tarih: 20-04-2009, 23:09

1
'Süper


Oyuncular: Melih Ekener (K9) , Cengiz Küçükayvaz (Deşifre) , Didem Erol (Ayşe Kosovalı) , Züleyha Karyağdı , Salih Kalyon (Amerikan Generali) , Erdal Tosun , Haldun Boysan , Atilla Sarıhan , Osman Gidişoğlu , Fatih Altınöz (Kekeç Oğlan) , Bülent Şakrak , Arif Burak Öncü , Atilla Arcan

Filmin Konusu: Uluslararası terörist Deşifre, tüm dünyadan terör örgütlerinin paralarını işletiyordur. Deşifre bir gün Pentagondan bir virüs çalar ve üzerinde çalıştığı kimyasal silah kullanıma hazır hale gelir.Planını Türkiyede toplanan NATO zirvesinde, virüsü su şişelerinin içine enjekte ederek gerçekleştirir. İnsanların başkalaşmasına sebep olan virüsle delegelerin kimi kadına, kimi ağaca vb. dönüşür. Olayı çözmek için görevlendirilenlerse başarılı olduğu kadar sakar da olan ajan K9 ve güzel ve seksi ortağı ajan Ayşe Kosovalı'dır.Sakarlık ve absürdlüklerle dolu macera, türüyle Avrupa sinemasında dahi örneği olmayarak Türkiye için de bir ilktir. 2.5 milyon dolar bütçeli filmin başarılı oyunculardan oluşan ve 1.500 figürana sahip zengin kadrosunun yanısıra sanat yönetmenliğini, senaryodaki seçiciliğiyle tanınan 5 Altın Portakal ödüllü Mustafa Ziya Ülkenciler yapmıştır.











Kategori: Video > Online Film İzle

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Haziran 2009 20:26

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
filim yenilenmiştir

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)