WarezTurkey » Program indir » Glary Disk Cleaner 5.0.1.70 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Glary Disk Cleaner 5.0.1.70 Türkçe

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 27-12-2015, 23:51

0
Glary Disk Cleaner 5.0.1.70 Türkçe

Glary Disk Cleaner 5.0.1.70 Türkçe | 5.79 Mb


Glary Disk Cleaner, disk üzerinde geçici olarak konumlanan ve artık kullanılmayan dosyaları siler. Gerek windows, gerek tarayıcılar ön bellekleme yapar. Bu ön bellek dosyaları zaman içerisinde oldukça fazla alan kaplar. Bu gibi dosyalardan söz etmek gerekirse artık kullanılmayan, bilgisayarda serseri mayın misali yer işgali yapan dosyalardır. Silmekte zarar yoktur. Aksine yararı olur.



Tek tıklama ile kullanılmayan dosyaları tespit eder. Dosyaları detaylı olarak görüntü edebilirsiniz. Kullanımı basit olan programı Türkçe olmak üzere farklı dillerde kullanabilirsiniz. Eğer bir programın yada uygulamanın geçici dosyalarını silmek istemiyorsanız uygulama özel kural atayabilirsiniz.

Uygulama ücretsiz olup alt kısımda premiuma yükselt yazısı sizi aldatmasın. Premium'dan kasıt yine aynı firmanın ürünü olan Glary Utilities Pro yazılımıdır.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)