WarezTurkey » Program indir » Maxthon v2.0.9.1640

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Maxthon v2.0.9.1640

Ekleyen: Admin - Tarih: 31-03-2008, 09:55

0



Maxthon yazılımı yüksek derecede özelleştirilebilir arabirime sahip güclü sekmeli bir tarayıcıdır. Internet Explorer tarayıcısı motoru üzerine kuruludur (muhtemelen sizin şimdiki web tarayıcınız). Yani IE tarayıcısında ne calışıyorsa Maxthon sekmeli tarayıcıda da aynı şekilde calışacaktır, ama aşağıdaki bircok ilave verimli özellikler ile birlikte.

Özellikleri:
Sekmeli Tarama Arabirimi
Fare Hareketleri
Süper Sürükle-Bırak
Gizlilik Koruması
Reklam Avcısı
RSS Okuyucusu
IE Uzantı Desteği
Harici Yardımcı Program Çubuğu
Kaplama
Ve Keşfedilecek Çok Daha Fazlası...

Sekmeli Tarayıcı Arabirimi
Maxthon'nun güclü sekmeli arabirimi görev cubuğunuzda yer kaplamadan size en iyi tarayıcı deneyimini verecek. Tüm web sayfaları Maxthon'un ana penceresi icinde düzenlenir. Çoklu web sayfaları kolay gezinti icin sekmeler tarafından gösterilir.

Fare Hareketleri
Tarayıcınızı yalnızca farenizle kumanda edin! Fare Hareketleri tarayıcılar arasında diğer bir devrimsel buluştur. 'Fare Hareketleri' etkinleştirilmesiyle, farenizi Maxthon'u kolayca kumanda etmek icin kullanabilirsiniz. Ve bazı insanlar fareleri ile kullanırken sanki KongFu oynuyorlarmış gibi hissettiklerini söylüyorlar.

Süper Sürükle-Bırak
Maxthon tarayıcınıza hız katacak diğer bir devrimsel teknolojiyi sunar: 'Süper Sürükle-Bırak'. Süper Sürükle-Bırak etkinleştirilmesiyle, sayfadaki bağlantıyı basitce sürükleyip bırakarak yeni bağlantları acabilirsiniz. Aynı zamanda varsayılan arama motoru ile aramak icin sectiğiniz kelimeyi sürükleyip bırakabilirsiniz veya bağlantıyı yeni sekmede acabilir ya da CTRL'ye basılı tutulduğunda secili iceriği kaydedebilirsiniz.

Sık Kullanılanlar Çubuğu
Maxthon "Bağlantılar"ınıza veya diğer klasörlerdeki sık kullanılanlarınıza en iyi erişim icin özelleştirilebilir sık kullanılanlar cubuğu sağlar. Tüm sık kullanılanları klasör icerisine acabilirsiniz. Aynı zamanda sık kullanılanlar yan cubuğunda sık kullanılanları "Daha Sık Kullanılanlar" olarak ayarlamak icin seceneğiniz vardır ve Maxthon başlatıldığında acılabilir. Hatta daha fazla secenek sağ tıklandığında acılan menü de mevcuttur.

Reklam Avcısı
Acılır pencere, flash, imaj, gezinen reklamlar... İşte cözümü: Reklam Avcısı. Reklam Avcısı, tüm reklam ceşitlerini engellemek icin zeki işlevlerden meydana gelir. Acılır pencere reklamlarını engellemek icin "Otomatik Süzgec" kullanabilir veya daha hatasız ve özelleştirilmiş engelleme icin "Süzgec Listesi"ni düzenleyebilirsiniz.

IE Uzantı Desteği
IE'den başka ücüncü parti tarayıcılara Google Çubuğu ve diğer IE Arac Çubuğu kurulabilir ya da kullanılabilir mi? Google bile size HAYIR diyecektir, fakat biz EVET diyebiliriz. Aslında sadece Google Çubuğu desteklenmez. Maxthon aynı zamanda bircok diğer IE eklentisi ve FlashGet Çubuğu, vs. gibi arac cubuğu destekleyebilir.

Harici Yardımcı Uygulamalar Çubuğu
Maxthon ile diğer programları dışarıdan calıştırmak zorunda değilsiniz. Yalnızca Yardımcı Uygulamalar Çubuğu'na eklemeniz ve tek tıklamayla calıştırmanız yeterli. Hepsinin Maxthon ile otomatik olarak başlatılmasını ve kapatılmasını bile ayarlayabilirsiniz.

Gizlilik Koruması
Gizliliğiniz bizim icin önemli. Maxthon ile tüm tarama bilgilerinizi kolayca ve hatta otomatik olarak temizleyebilirsiniz. Tarayıcı gecmişi, cerezler, önbellek vs. gibi gizli bilgilerinizi tek tıklama ile temizleyebilirsiniz. Daha başka, Maxthon'u kapanırken otomatik olarak tüm tarama bilgilerinizi temizlemesi icin bile düzenleyebilirsiniz.

Kaplamalar
Maxthon tarayıcı pencerenizin görünüşünü değiştirmek icin esnek kaplamaları destekler. Kaplamalar ile Maxthon'un simgelerini, renklerini ve zeminini değiştirebilirsiniz. Eğer isterseniz, aynı zamanda Windows doğal kaplamasını etkinleştirmek icin etkisizleştirebilirsiniz. Şimdiden Maxthon icin oluşturulmuş 300+ kaplama var ve fazlası da yolda. Maxthon'un nasıl güzel olabileceğini öğrenmek icin Kaplamalar sitesini ziyaret ettiğinizden emin olun.

Eklentiler
Eklentiler ile Maxthon'un işlevselliğini daha da geliştirebilirsiniz. IE eklentilerinin dışında, Maxthon daha güclü kendi yan cubuğu ve arac cubuğu eklentilerini bile destekler. Şimdiden Maxthon icin oluşturulmuş 400+ eklenti var ve fazlası da yolda. Hatta Maxthon'a daha fazla özellik eklemek icin Eklentiler sitesini ziyaret ettiğinizden emin olun.

Uyumluluk & Kaynaklarda Düşük Kullanım
Maxthon IE'ye sürekli sahip olacağınız tam bir IE uyumluluğuna sahiptir. Maxthon cok az kaynak kullanır, bunun sonucunda IE ile karşılaştırıldığında aynı miktarda sayfa acılması, ortalama %65 daha az RAM kullandığını gösterir.

Ayrıca Maxthon'un size sunabileceği, sayfa yakınlaştırma, basit toplayıcı, web hizmetleri, parola korumalı sekme, URL kod adları ve diğer bircoğu gibi daha cok özelliği vardır. Tüm hepsi Maxthon ile internette sörf yaparken verimli calışır.

Versiyon Yenilikleri:
Adres Çubuğu yüksekliği hatası onarıldı.
Yan cubuk icin RSS simgesi güncellendi.
DDE saptama hatası onarıldı.
Siteden favicon alma özelliği geliştirildi.
Kapanması üzerine Maxthon UserAgent Dizgisi kaldırıldı.
Adres Acılan Menüsü URL'lerin başlıklarını göterecek.
Basit toplayıcıda yeni oluşturulan sekme aktif edilecek.
Süper Sürükle & Bırak Bağlantısını acmak icin zemine secenek eklendi.
Basit Toplayıcı icin CTRL+A kısayolu eklendi.
Mevcut Grup icinde Sekmeleri Ac eklendi.
IE güncellemesi ile yüksek işlemci gücü kullanım sorunu cözüldü (exe yeniden adlandırılarak).
Program cıkışında hata raporuna sebep olan hata onarıldı.
Bazen arama motoru değişikliklerinde kaydetmeme hatası onarıldı.
Başlangıc Sayfası yenilendi. RSS icin arac ipucu olarak acıklamaların görünmesi sağlandı ve Başlangıc Sayfasına İğnele desteği elendi.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)