WarezTurkey » Program indir » Wise registry cleaner Professional Edition v4.21

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Wise registry cleaner Professional Edition v4.21

Ekleyen: plextor57 - Tarih: 20-03-2009, 23:47

0
'Wise


Wise registry cleaner Professional Edition v4.21




Wise Registry Cleaner yazilimi ile widows kayit defterindeki gereksiz girdileri silebilirsiniz. Bilgisayariniz belli bir zaman gectikten sonra (Registry) kayit defteri ise yaramayan ve sadece yer isgal edip bilgisayarinizi yoran bircok kayit ile dolar. Bu kayitlar sistemde cokmeler, windows donmalari, hata pencereleri, sistemde kasmalar, yavaslama vs.. gibi durumlar olusur. Wise Registry Cleaner ise bu kayitlari temizleyip en iyi sekilde optimize ederek bilgisayarinizi korur. Windows'u tarama yapip bunlari sildikten sonra artik bilgisayariniz hizli ve kararli calisir.



[center]By cleaning your disk with Wise Disk Cleaner, your computer will run faster, and you won't have to worry as much about filling your hard drive and replacing it with a newer, bigger one. Wise Disk Cleaner is a user friendly, fast and easy to use application developed to free up disk space by deleting junk files that are no longer used by any software on your system. Even the least experienced user can easily remove junk files with this tool.

Wise Registry Cleaner free is a powerful free registry cleaner and registry optimizer, it speeds up your PC by cleaning your Windows Registry. It removes the junk that accumulates in your Windows Registry. You can safely and easily clean your Windows registry.

Wise Registry Cleaner Professional include all features of Free version, and it will help you improve your PC's performance by optimize your Windows Registry.

They are so easy, you only need make a few clicks.
Wise Registry Cleaner will make your Windows computer faster and more stable.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)