WarezTurkey » Program indir » WinSetupFromUSB 1.5 Final

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

WinSetupFromUSB 1.5 Final

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 4-09-2015, 15:30

0
WinSetupFromUSB 1.5 Final

WinSetupFromUSB 1.5 Final | 41 Mb


Windows veya linux işletim sistemini usb'den kurmak istiyorsanız WinSetupFromUSB bu konuda oldukça başarılı bir programdır. WinSetupFromUSB ile Windows XP, 2000, 2003, Vista, WIndows 7, Server 2008, Windows 8, Server 2012, Windows 10 gibi işletim sistemlerini usb medyasına yazıp format atılacak bir hale getirebilirsiniz. Windows işletim sistemlerinin yanı sıra Debian, Ubuntu, Fedora, CentOS gibi linux sistemleride usb belleğe yazabiliyoruz. Yine live xp yada benzeri sistemlerin bazıları grub4dos desteğine ihtiyaç duyar. grub4dos destekli iso dosyalarınıda program ile yazabilirsiniz.

Program ile gerek 32 bit gerek 64 bit işletim sistemlerini usb belleğe yazabiliyoruz. Program sadece usb belleğe yazım işlemi yapmaktadır.

WinSetupFromUSB Nasıl Kullanılır ?
Aşağıda yer alan linklerden programı indirelim. exe'ye çift tıklayalım. Dosyaları bir klasöre çıkarmamızı ister. Dosyaları herhangi bir klasöre çıkaralım.

WinSetupFromUSB_1-5.exe
WinSetupFromUSB_1-5_x64.exe


şeklinde 2 adet exe dosyası görüyor olucaz. Eğer bilgisayarınız 32 bit ise WinSetupFromUSB_1-5.exe ile, bilgisayarınız 64 bit ise WinSetupFromUSB_1-5_x64.exe ile programı çalıştırabilirsiniz.

Program kurulum gerektirmemektedir. Ek olarak ücretsiz olarak sunulan bir programdır. Programı açınca bizi şu basit ve sade arayüz karşılar;



Programın en üst kısmında USB belleğimizi seçiyoruz. Daha sonra kurmak istediğimiz işletim sistemi ne ise onu programdan seçiyor ve yanında çeltik işareti koyuyoruz. Akabinde çeltik işareti koyduğumuz yerin en sağ kısmında yer alan .... butona basıyor iso dosyasımızı gösteriyoruz.

Burada dikkat etmemiz gereken bir husus var. Xp sekmesi ile windows 7 sekmesine bakarsak xp'de iso ibaresi yok ancak windows 7'de var. Xp kurulumunu aynen şu konudaki gibi yapıyoruz Windows Xp - USB ile Format Atma Resimli Anlatım iso ibaresi yer alan sistemlerde ise iso dosyasını gösterip yazım işlemini yapıyoruz.

Xp'yi resimli olarak anlatmıştım. Vista, 7, 8, 10, server 2008 veya 2012 gibi bir sistemi usb'den kuracaksak iso dosyasını olduğu gibi gösterip yazdırabiliyoruz. Resimli anlatıma bakarsak olayı tam olarak pekiştirmiş oluruz.

Takıldığınız noktalarda yorum kısmından yazabilirsiniz.

Not
Programın 1.5 sürümü itibarı ile windows 10 desteği eklenmiştir

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: yeni sürüm eklenmiştir

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)