WarezTurkey » Android ve IOS Uygulamaları » Angry Birds Epic Apk + Data + Mod (unlimited money) V1.2.6

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Angry Birds Epic Apk + Data + Mod (unlimited money) V1.2.6

Ekleyen: Maverick - Tarih: 18-03-2015, 22:01

0
Angry Birds Epic Apk + Data + Mod (unlimited money) V1.2.6

Angry Birds Epic Apk + Data + Mod (unlimited money) V1.2.6

Angry Birds Epic, şimdiye kadar oynadığınız tüm Angry Birds oyunlarından oldukça farklı oynanışa ve atmosfere sahip yeni Angry Birds oyunudur.
Oyunun ana karakteri ve lider konumdaki Red Bird’ün ve arkadaşlarının domuzlara karşı olan mücadelesi konu alan oyunda karakterlerin kıyafeti kadar mekanlar da dikkat çekiyor. Şimdiye kadar oynadığınız, bildiğiniz tüm Angry Birds oyunlarını unutun ve destansı bir maceranın içine atılmaya hazırlanın.

Epic, sıra tabanlı RPG (Rol Yapma Oyunu) türünde oynanışa sahip, gerek çevre gerekse de karakter modellemelerinin ön plana çıkarıldığı farklı bir Angry Birds deneyimi sunan yeni Angry Birds oyunu. Her akıllı telefon ve tablette akıcı bir şekilde oynanabilen oyunda ortaçağ kostümlerini giymiş Red Bird’ü ve arkadaşlarını kontrol ediyor ve King Pig, Wiz, Pig, Prince Porky gibi kötü domuzlara karşı mücadele veriyoruz.


Ekran Görüntüleri





Kategori: Android ve IOS Uygulamaları

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)