WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Narnia Günlükleri Türkçe Dublaj BoxSet MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Narnia Günlükleri Türkçe Dublaj BoxSet MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 26-12-2014, 20:07

0
Narnia Günlükleri Türkçe Dublaj BoxSet MP4

Narnia Günlükleri Türkçe Dublaj BoxSet MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ



Film Adı: Narnia Günlükleri
Orjinal Adı: Narnia Günlükleri
Yapım yılı: 2006 - 2008 - 2010
Tür: Macera Aile Fantastik
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: 1-2-3
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 1.63 GB Tek Link


İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanların Londra'ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuk ailelerinden ayrı düşerler. Güvenlik amacıyla ülkelerine gönderilen Peter, Susan, Edmund ve Lucy, orada sihirli bir gardrop bulurlar. Gardrobun içine girince Narnia adlı mistik bir ülkeye geçiş yaparlar.

Bir zamanlar barış ve huzur dolu bir ülke olan Narnia'nın özelliği konuşan canavarların, cücelerin ve devlerin ülkesi olmasıdır. Ancak, şeytani güçlere sahip Beyaz Cadı tarafından dondurulmuştur. Küçük dostlarımız büyüyü bozup Narnia'yı eski haline getirmek için bir aslandan yardım alırlar.



Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.



Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia'da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan'ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar.Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar.Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur.

Ama Eustace'in aklı başına gelince ejderha büyüsü kalkar.Bir Su Yılanı ile karşılaşırlar, savaşırlar ve yolculuğun en sonunda en sonunda Aslanla karşılaşırlar iki kardeş yine Dünya'ya döner Kaspiyan Ramandu'nun kızı ile evlenir ve Rilian adında bir oğlu olur.

İndirme Linkleri


Narnia Günlükleri Türkçe Dublaj BoxSet MP4

Letitbit Turbobit Ul.to

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)