WarezTurkey » Program indir » Aiseesoft PDF to ePub Converter 3.3.10

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Aiseesoft PDF to ePub Converter 3.3.10

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 30-08-2016, 02:17

2
Aiseesoft PDF to ePub Converter 3.3.10

Aiseesoft PDF to ePub Converter 3.3.10 Full


Program ile pdf dosyalarınızı EPUB formatına dönüştürebilirsiniz. Özellikle sadece kitap okumak için tasarlanan cihazlarda pdf desteği bulunmayabiliyor yada tam olarak verim almak mümkün olmuyor. Bu durumda kitap okumak sıkıntılı oluyor. Eldeki pdf kitaplarınızı değerlendirmek için bu gibi cihazların standart olarak desteklediği ePub formatına dönüştürebilirsiniz.

Programın OCR desteği bulunmaktadır. Bunun yanında English, German, French, Japanese, Latin, Korean, Türkçe, Thai, Greek, Cyrillic, Arabic, ve Chinese vb. diller için desteği bulunur. Sözü geçen diller programın arayüzü değil desteklenen dildir. Örneğin Türkçe özel karakterler içeren bir kitap, döküman çevirmek istediğimizde eğer program Türkçe için destek vermiyorsa Türkçe karakterler bozuk çıkmakta yada çıkmamaktadır.

Çeviri işlemlerinden önce bu gibi ayarları yapmayı unutmayınız. Program sadece PDF dosyalarından ePub formatına çeviri yapmaktadır. Programı ingilizce, almanca dillerinde kullanmak mümkün.

Uyumlu Sistemler
Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP (SP2 yada üstü)

Programdan Kare (Tam sürümdür, resim sitesinden temin edilmiştir)


Dosya Boyutu : 121 Mb
Aktivasyon Yöntemi : patch

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: 3.3.10 sürümü eklendi

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
3 Nisan 2015 01:44

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
Buncak
Ayarlar kısmında (settings) karakter desteği ile alakalı bir ibare olacak. Orayı bir kurcalayın.Programın default ayarları ile çeviri yapmayın. Resmi sitesinde Türkçe karakter için desteği olduğunu belirtmektedir. Programın boyutunun büyük olma nedenlerin başında bu karakter desteği olayı bulunmaktadır. Bir arkadaşım bu programı kullanıyor. O tablet daha doğrusu kitap okuyucusu için çeviriler yapıyordu. Programa aşık olduğunu filan söylüyordu. (manyaktır biraz kendisi)

<
  • 52 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
3 Nisan 2015 01:30

Buncak

  • Üye Grubu: Üye
 
Çok iyi programmış hocam ya.Böyle birşey olduğundan yeni haberim oldu.Yalnız tek bir şeyi anlamadım Türkçe pdf dosyasını karakter bozulmadan çevirebiliyor demi ? Dili Türkçe seçersek tabi.

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)